Daca iti vine sa crezi, Cindy Crowford a implinit anul trecut 50 de ani. Pentru cele care doresc sa arate cu 15 ani mai tinere, am colectionat cateva secrete anti-imbatranire ale celebrului model. Fata ei bine ingrijita si figura tonifiata se datoreaza stadiilor de ingrijire si tonifiere a pielii.

Pielea in general poate arata varsta pe care o ai, de aceea este bine sa te ingrijesti de acest lucru inca de la tinerete. Acesta este secretul pentru care diva arata mult mai tanara.

Crema cu antioxidant

Supermodelul nu-si imagineaza viata fara o crema hranitoare, bucurandu-se de mai bine de 20 de ani de efectele benefice ale acesteia. In plus, cu un ser anti-imbatranire isi umezeste pielea din jurul ochilor.

Protectie solara

Crowford nu se bronzeaza si chiar evita razele puternice ale soarelui atunci cand merge pe jos. Cu toate acestea, in fiecare zi ea se foloseste de resursele tonale ale unui SPF de mare protectie, indiferent de vremea de afara. Datorita acestui fapt, modelul evita foto-imbatranirea si pigmentarea.

Vitamine si colagen

Pentru a-si mentine elasticitatea pielii si a partii decolteului, ea face in mod regulat injectii cu vitamine si colagen. Insa, precizeaza supermodelul, inca nu a apelat la chirurgia plastica si botox, deoarece ii este foarte frica. Daca nu-ti permiti injectii, care sunt destul de costisitoare si pe care ar trebui sa le faci periodic, poti cumpara crème si seruri pe baza de colagen pe care le gasesti in comert. Acestea se pot aplica usor pe fata, fara interventia unui specialist.

Citeste si:  Alex Velea si Antonia reteta fericirii

Spala-ti tenul cu lapte

In fiecare dimineata, Cindy incepe ziua cu un masaj de iluminare a fetei iar de trei ori pe saptamana isi spala fata cu lapte, asa cum facea Cleopatra pentru a-si pastra tineretea.  Crowfort foloseste aceasta tehnica combinand o proportie de 50/50 lapte si apa. Acest amestec miracol este pulverizat pe piele de 2-3 ori pe zi.

Masca hidratanta pentru par

Inainte de a merge la dus, Cindy isi aplica pe par o masca hidratanta. De obicei, expertii spun ca masca trebuie aplicata dupa spalarea parului, insa vedeta nu vede de ce nu si-ar hidrata parul timp de 10 minute cat dureaza un dus. Zi de zi aceasta isi ofera 10 minute de masaj a capului si pieptanarea cu grija a parului. Mai mult decat atat, nu utilizeaza vopsele cu amoniac si apa oxigenata, preferand sa pastreze saturatia culorilor folosind sampoane care economisesc potasiul.

Citeste si:  Terapia de inlocuire a hormonilor este legata de cresterea riscului de cancer mamar

Dieta mediteraneana

Cindy multi ani a aderat la dieta mediteraneana, bazata pe peste, fructe de mare, fructe si legume proaspete, produse lactate si ulei de masline. Aceasta nu este sustinatoarea unei diete stricte, pentru ca ea considera ca daca te infometezi, organismul va stoca toate grasimile din produsele alimentare si le va retine ca rezerva. Modelul mananca de 5-6 ori pe zi, portii mici, si prin urmare nu simte nici foame puternica dar nici supraalimentare.

Fii tu insuti, fii fericita!

Cindy considera ca secretul frumusetii se afla in fiecare femeie, acordand atentie modului in care se simte si in ceea ce crede. Secretul frumusetii sale consta in principal in starea buna de spirit si in omul iubit de langa ea. Modelul sfatuieste sa nu iti faci griji din cauza prostiilor. Daca nu ai invatat sa canti sau sa vorbesti franceza, nu inseamna neaparat ca acest lucru este o crima. Fii tu insuti, fii fericita!

Articolul precedentMentine-te tanara si frumoasa ca actrita Cameron Diaz
Articolul următorFii si tu supermodel ca Miranda Kerr

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau