Cum sa repari rapid si simplu parul degradat si deteriorat

Indiferent de varsta, doamnele si domnisoarele isi doresc un par frumos, plin de volum si stralucire. Fiind un accesoriu care nu trebuie niciodata sa fie neingrijit, parul unei femei ii pune in evidenta trasaturile frumoase si o ajuta sa iasa din anonimat.

Cu toate acestea, foarte multe fete se confrunta cu problema unui par degradat si deteriorat. Daca si tu te afli in acest impas, trebuie sa stii ca foarfeca nu este singura optiune. Poti alege sa repari simplu si rapid parul deteriorat, urmand sfaturile de mai jos.

Renunta la produsele ce emana caldura

Uscatorul de par, placa de intins parul si ondulatorul sunt accesorii ce fac parului tau mai mult rau decat bine. Este mult mai rapid sa iti usuci parul cu un uscator si sa il intinzi cu o placa, insa caldura emanata de aceste aparate nu este benefica, ci il degradeaza.

Incearca sa renunti la aceste accesorii sau sa le folosesti mult mai rar si, in decurs de cateva saptamani, vei observa o diferenta notabila.

Citeste si:  Scăpaţi de vergeturi cu ajutorul a 12 metode naturale

Opteaza pentru o masca cu ulei de cocos

Uleiul de cocos contine substante benefice capabile sa repare aproape orice problema a parului. Continand o multime de ingrediente hranitoare pentru parul nostru, uleiul de cocos a devenit un produs indispensabil din rutina de ingrijire a parului.

Masca cu ulei de cocos te poate ajuta sa repari parul degradat mai repede decat ti-ai imaginat. De ce? Ei bine, contine substante care au capacitatea de a hidrata parul si, in acest mod, firele de par despicate isi vor reveni.

Amesteca doua lingurite de ulei de cocos cu doua lingurite de ulei de ricin. Amestecul uleiurilor va avea puterea de a iti hidrata firele de par si de a te scapa de acel aspect neplacut pe care il are parul degradat.

Aplica masca atat la radacina, cat si pe lungimea firelor de par si las-o sa actioneze cel putin 1-2 ore. Apoi, spala-ti parul in mod obisnuit.

Citeste si:  Sfaturi pe care trebuie să le cunoști pentru un păr sănătos

Sfat util: Aplicarea unei masti hidratante cu ulei de cocos cel putin o data pe saptamana te va ajuta sa ai un par stralucitor, sanatos si plin de volum.

cocos

Evita periatul in exces

Periatul in exces face ca firele de par sa se despice. Mai mult decat atat, atunci cand iti perii parul, alege sa faci acest lucru folosind o perie de calitate. Periile de par ce sunt de o calitate inferioara iti agata firele de par si le rup.

Nu uita de folosirea balsamului de par

Balsamul de par este cel mai mare aliat atunci cand vine vorba de revigorarea parului tau. Nu sari peste acest pas, maseaza varfurile firelor de par cel putin cateva minute cu balsam si, cel mai important, alege un balsam cu ingrediente cat mai naturale.

Articolul precedentCălătorește și îmbogățește-ți sufletul – la ce sunt bune calatoriile?
Articolul următorReguli de baza pentru reteta de paine perfecta

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau