Babysitterii virtuali sunt cea mai noua tendinta in ingrijirea copilului la domiciliu si o modalitate responsabila de a distanta social si de a distra copiii.

In efortul de a incetini raspandirea coronaviruslui scolile, centrele de zi si si multe companii sunt inchise pentru viitorul apropiat. Acest lucru poate insemna ca in sfarsit veti putea petrece mai mult timp in familie.

Desi acest lucru poate consolida relatiile in familie cu siguranta vor exista momente cand parintii vor trebui sa lucreze si nu vor putea sa aiba grija de copii. Acesta este momentul in care intra in scena babysitter-ul virtual si sa se dovedeasca chiar foarte util.

Babysitting-ul virtual ar putea suna ca dintr-un film de since-fiction sau din viitor insa este un serviciu de babysitiing real si foarte multe familii il folosesc chiar acum. De fapt, potrivit Forbes, cautarile de babysitting virtual sau bona virtuala au crescut cu 700% in ultima luna. Deci, ce este clar este ca si tu trebuie sa iti cumperi un babysitter virtual sau sa angajezi online o bona virtuala care va lucra tot online pentru tine cu copii tai.
Verzuliu are toate raspunsurile.

Citeste si:  Cele 9 luni ale evolutiei sarcinii

De asemenea este important sa retineti ca babysitting-ul virtual implica mentinerea unui copil intr-o singura camera si procesul functioneaza foarte bine in sesiuni scurte nu in sesiuni lungi de mai multe ore care de obicei se fac cu un babysitter prezent fizic alaturi de copil.

Ce este un babysitter virtual? Ce inseamna bona virtuala?
Babysitting-ul virtual este exact asa cum suna. In loc sa vina un babysitter/bona la tine acasa pentru a urmari copii in persoana, ea superviseaza prin FaceTime, Zoom sau Skype activitatea copiilor tai. In timpul apelului video babysitter-ul se poate juca impreuna cu copii diverse jocuri virtuale educative si distractive. Babysitter-ul poate sa ofere si lectii de pian, chitara sau alte instrumente muzicale.

Citeste si:  Dieta perfecta pentru o mama care alapteaza - compozitia laptelui mamar - mit si adevar

Ce varsta trebuie sa aiba copilul pentru a cumpara o bona virtuala?

Pentru a avea o sesiune de babysitting virtual sigura si de succes copilul care este urmarit ar trebui sa fie suficient de maricel incat sa inteleaga apelurile video si sa fie ascultator – probabil in jur de 5 ani.

Articolul precedentCum sa dai jos din burtică
Articolul următor8 ganduri pe care nu trebuie sa le ai niciodata dupa 40 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau