Green Coffee Extract

Green Coffee Extract, capsule pentru slabit, sunt produse in Romania si au in compozitie extract de cafea verde, gelatina si dextrina din grau. Din datele oferite de producator, capsulele cu extract de cafea verde ajuta la intensificarea metabolismului si cresc capacitatea de ardere a celulelor adipoase. Deci acest supliment alimentar este indicat persoanelor care doresc sa slabeasca. Pentru a avea eficienta sporita se recomanda sa se consume 1-2 capsule pe zi inainte de mestele principale.
Alte efecte ale capsulelor pentru salbit cu cafea verde sunt: mentinerea si reglarea nivelului de glicemie din orgaism si protejarea organismului fata de stresul oxidativ si reducerea celulelor adipoase la nivel subcutanat.

Citeste si:  Ceai negru
RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedentCum gestionăm utilizarea tehnologiei de către copii
Articolul următorAm încercat să urmez un stil de viaţă vegan pentru o lună şi iată ce s-a întâmplat
green-coffee-extractAcest produs din extract de cafea verde nu a fost testat de verzuliu.ro si nu ne asumam nici o raspundere in cazul unor reactii adverse. Daca esti producatorul acestui produs si doresti un review complet te rugam sa ne contqactezi folosind formularul de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau