La inceputul acestui an, Adele si-a socat fanii atunci cand a afisat o silueta de invidiat asa cum nu a avut niciodata. Talentata cantareata a petrecut o vacanta pe plajele din Anguilla, impreuna cu Harry Styles si James Corden, iar fotografiile din acest concediu au surprins pe toata lumea, pentru ca Adele a slabit nu mai putin de 19 kilograme! O cifra impresionanta, asa ca merita sa aflam secretele din spatele acestei transformari.

Dieta adoptata de Adele

Adele a incercat dieta Sirtfood, in cadrul careia trebuie sa mananci multe plante verzi, precum kale si hrisca. Aceste alimente activeaza o proteina numita sirtuina, care suprima pofta de mancare si ajuta la slabire. Partea placuta a acestei diete este aceea ca permite ingerarea de ciocolata neagra si de vin rosu, pentru ca si acestea sunt bogate in sirtuina.

Citeste si:  Reguli demne de urmat pentru tăticii de fete

De asemenea, Adele a facut ore de pilates cu prietena ei, actrita Ayda Field. Aceasta din urma i-a facut cantaretei cunostinta cu instructoarea de pilates Camila Goodis, care a creat niste programe personalizate de antrenament pentru cele doua starlete. Goodis a declarat insa ca Adele uraste sa faca sport si ca este convinsa ca transformarea ei se datoreaza in procent de 90% dietei alimentare.

O schimbare majora pe care Goodis spune ca a facut-o Adele a fost aceea ca a renuntat complet la mancarea procesata, la zahar si la bauturile acidulate.

Hipnoterapia

Multa lume a spus ca Adele a lucrat cu hipnoterapeuta Susan Hepburn in ultimele luni, pentru a-si putea schimba stilul de viata si, ulterior, corpul. Se spune despre Hepburn ca printre clientii ei se numara multe vedete de la Hollywood, insa psihoterapeuta a fost intotdeauna discreta si nu a oferit numele celor pe care ii ajuta. Nu a comentat nici in legatura cu relatia ei profesionala cu Adele, dar a declarat ca a ajutat multi clienti nu numai sa piarda in greutate, dar si sa nu se ingrase din nou.

Citeste si:  Alege să fii sănătos! Prepară burrito mexican

„Nu le ofer o dieta,” spune Susan Hepburn. „Schimb modul in care gandesc clientii mei, pentru a le da un plus de incredere si de stima de sine. Ii ajut sa scape de vidul emotional care ii face sa se gandeasca la mancare tot timpul.”

Articolul precedent3 retete de dulciuri fara lactoza
Articolul următorIată de ce nu îți crește părul

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau