Pamela Anderson,  cunoscuta personalitate, actrita si frumusete de la Hollywood a reusit sa ramana subtire si frumoasa, devenind vegetariana.

Daca vrei tu sa ramai subtire si frumoasa ca Pamela, citeste si ia act cu privire la sfaturile oferite de artista.

Devin-o vegetarian!

Pamela a devenit de multi ani vegetariana. Fiind o mare iubitoare de animale, aceasta a luat hotararea de a renunta sa mai manance carne de porc sau de vita. Pentru a apara drepturile animalelor, Anderson a angajat o multime de avocati. Frumoasa si sanatoasa, devenind vegana sau vegetariana, actrita a fost  intrebata de ce si-a dorit acest lucru?  Vedeta a declarat cu usurinta,  ca a dorit sa faca acest lucru din motive etice si morale.

Exclude carnea din meniu

Dieta Pamelei Anderson a inceput incet, initial excluzand din meniuri carnea. A inceput prin a inlocui carnea de vita sau de porc, cu soia sau tofu si a mancat mai multe legume si fructe. Dar sa nu crezi ca inlocuind carnea cu carbohidrati a  reusit sa piarda in greutate, ci dimpotriva ar fi putut sa se ingrase.

Pentru a-si mentine silueta de invidiat, vedeta nu a pus pe primul loc fitness-ul, ci viata activa si mersul pe jos. Cresterea a doi fii, a ajutat-o sa aleaga alimente sanatoase care ard grasimile si care sa o mentina subtire, si bineinteles fara sa consume alimente nesanatoase.

Citeste si:  Ce se intampla daca iau COVID-19 intre dozele de vaccin?

Concentrandu-se pe o dieta vegetariana, si-a constituit o dieta de baza din fructe si legume, iar in al doilea rand pentru proteine din surse vegetariene a consumat fasole, soia, nuci si seminte.

Incepe ziua mancand sanatos

Pamela isi incepe ziua cu alimente ecologice proaspete. De obicei, la micul dejun mananca fulgi de ovaz si piure de fructe sau cocktail de fructe si salate, precum si burger din legume, paste cu legume sau sushi. Pe langa hrana sanatoasa, actrita a trebuit sa consume si bauturi sanatoase. In mod constant, actrita poarta dupa ea o sticla cu apa, consumand cel putin 2 litri pe zi. Din cand in cand mai bea cate un vin rosu pentru a-si intari inima.

Intr-o dieta vegetariana este indicat sa consumi multivitamine si suplimente nutritive cu vitamina B12, pentru a compensa lipsa de oligoelemente, care este sursa principal din carne. Daca doresti sa treci la dieta Pamelei, trebuie sa o faci treptat, avand cunostinte adecvate despre nutritie.

Citeste si:  Invata sa treci peste anxietatea cauzata de coronavirus

Acum, secretele tineretii si frumusetii Pamelei Anderson sunt cunoscute de toata lumea, pentru ca ea a fost dispusa sa le imparta. Iata cum a reusit:

Pentru a lupta impotriva poftei de dulciuri, a folosit guma de mestecat fara zahar.

A consumat doar produse proaspete si natural, cum ar fi: fructe, legume, paste din grau dur, cereale, fructe de padure, inlocuind carnea, pestele, fructele de mare, ouale si produsele lactate pentru o lunga perioada de timp.

Pamela Anderson nu imbatraneste niciodata,  datorita stilului ei de viata activa, mergand in mod regulat la sala de sport si in aer liber si curat cu cainele sau.

Avand in vedere raportul perfect dintre inaltime si greutate, este clar ca actrita arata foarte bine. Acesta este un merit care se datoreaza dietei si sportului luate impreuna.

Este adevarat ca actrita a facut mai multe operatii estetice de marire sau de micsorare a volumului in anumite parti ale corpului, insa la baza perfectiunii corpului ei, stau alimentele natural si sanatoase vegetale.

Si inca un secret, pentru frumusetea pielii foloseste numai ingrediente naturale dovedite.

Articolul precedentPovestea de viata a actorului britanic Tim Roth din „Psihologia minciunii”
Articolul următorVreau sa fiu alias Zeta Jones

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau