Te îndrepți către o întâlnire sau o petrecere și nu eșți sigur cum să te îmbraci „informal”? Deși este cel mai simplu cod vestimentar pe care poți să îl alegi, poate fi complicat să adopți un stil casual. Dacă ești pasionată de adidași și fuste sau blugi și un top frumos, iată cele mai bune ținute casual pentru a fi bine îmbrăcată, indiferent unde te duci.

Cod vestimentar casual
Fie că ieși cu prietenii sau te duci la birou într-o zi de vineri, un stil relaxat este cel mai bun mod de a te îmbracă. Codul vestimentar casual este de obicei format din blugi, tricouri și cardigane. Dacă preferi fustele și adidașii, e perfect și așa. Acest stil este relaxant și confortabil, deci distrează-te!

Tricouri
Nimic nu definește mai bine stilul casual decât tricourile. Un tricou simplu poate fi avantajul unei ținute fanteziste – asortează-l cu o pereche de pantaloni și cizme îndrăznețe și vei fi gata să pleci oriunde. Dacă preferi un stil mai feminin, nu poți greși cu o fustă drăguță și cu sandale decoltate. Adăuga accesorii îndrăznețe pentru a completă aspectul și vei fi gata pentru aproape orice eveniment!

Haine și Hanorace
Dacă ieși târziu la cină cu prietenii și nu vrei să-ți schimbi ținuta, nu te teme. Poți purta lejer o fustă midi și cizme sau pantofi comozi. Când temperatura scade, de ce să nu încerci o pereche de pantaloni din piele? Joacă cu straturile este cheia unei ținute grozave – poartă geacă cu glugă sau hanorac și adaugi un colier mare, astfel încât să schimbi imediat aspectul ținutei.

Citeste si:  Istoria chilotilor de dantela Victoria’s Secret

Blugi
Ce ținută mai lejeră există decât blugi și un top frumos? Inspiră-te din moda anilor’70 cu o pereche de jeanși și o cămașă imprimată colorat.. Dacă te-ai plictisit de adidași e momentul să încerci tocuri senzaționale. Cu jeanși, orice e permis. Dacă eșți în drum spre cină la restaurant, schimbă adidașii cu mocasini sau stilettos. O pereche potrivită de jeans e perfectă pentru orice ținută casual.

Fuste
Uneori pur și simplu nu poți învinge o fustă clasică. E mereu la modă. Poartă un tricou cu o fustă de lungime mijlocie și alege culori și imprimeuri vii pentru un aspect îndrăzneț. Fustele sunt versatile și pot fi purtate în stil casual aproape oriunde.

Rochii
Bucură -te zilele calde ale verii într-o rochie minunată și confortabilă. Indiferent dacă eșți pasionată de modele îndrăznețe sau clasice, nu poți omite rochia ca ținută casual. În funcție de ocazie, poți îmbrăca această ținută cu accesorii simple. Optează pentru o rochie midi, cu cardigan și sandale drăguțe. Marchează- ți talia cu o centură supradimensionată și vei arată că un fotomodel.

Citeste si:  Superstitii despre pantofi. Afla care sunt cele mai periculoase superstitii despre incaltaminte

 

Geci și Paltoane
Dacă mercurul scade în termometre și nu va place frigul, hainele casual sunt calea de urmat. De la paltoane călduroase până la jachete din denim, există multe modalități ușoare de a fi confortabil și de a avea stil. Optează pentru o culoare puternică dacă porți monocrom sau ieși în evidență cu un ansamblu alb. Amestecă multe culori și joacă-te cu lungimile pentru o ținută originală.

Tricotaje
Când vine vorba de îmbrăcamintea casual, confortul este esențial. În timpul perioadei de primăvară sau toamna și a sezonului rece, bucurați-vă de căldura și stilul tricotajelor. Mânecile supradimensionate sunt fantastice cu blugi sau cu o fustă mini, iar puloverele colorate înveselesc un outfit de iarnă. Schimbă-ți adidașii cu o pereche de cizme și colanți și vei arăta că și cum ai apărut de pe podiumul modei.

Încălţăminte
În timp ce ținută casual se concentrează pe haine, este esențial să nu uităm de încălțăminte. Teniși, balerini, sandale și adidași – sunt toate opțiuni grozave dacă eșți pasionat de confort fără a sacrifica stilul. Ia-ți încălțăminte într-una dintre culorile ținutei tale, sau într-o nuanță contrastantă – este o modalitate ușoară de a îmbunătăți ansamblul vestimentar.

Articolul precedentCombinații de culori pentru ținute
Articolul următorSecretele tuturor tipurilor de jeansi

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau