Ceai de slabit cu Ananas si Ginseng

Un ceai pentru slabit si cresterea energiei vitale fara sa ne predispuna la riscuri, creat doar cu ingrediente din inima naturii, original din Romania.
Ingrediente: Mate Herba, ceai verde, emar, Rooibos, frunze de Pu-Erh, radacina de Ginseng, bucatele de ananas, frunze de Senna, radacina de Ginseng.
Ananasul este unul din acele citrice tot mai des intalnit in produsele pentru slabit, datorita acidului prezent in acesta, capabil sa ne reduca pe cat posibil straturile adipoase si sa ne fereasca de riscul ingrasarii pe viitor.
Cele 2 cani pe zi timp de 4 saptamani ar fi suficiente pentru a vedea schimbari semnificative asupra siluetei noastre, iar alaturarea acestui ceai langa alimentatia noastra zilnica ar putea fii un mare atuu.
Faptul ca ne este precizat ca femeile gravide si copiii sub 18 ani nu il pot consuma, dar si asigurarea ca este 100% natural ne face sa ne gandim ca este o solutie sigura si de lunga durata pentru sanatatea noastra si scaderea in greutate, un astfel de supliment fiind eficient si economic.
Concentratia mare de amestec de plante si fructe de pana la 88% este ideala pentru un efect rapid in interiorul organismului iar faptul ca nu poate creea dependenta il plaseaza in pole-positionul alegerilor noastre.

Citeste si:  Kg Slim
Articolul precedent7 alimente şi băuturi surprinzătoare care te deshidratează
Articolul următorSărbătoreşte micile victorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau