Dacă sunteți o doamnă sau o domnișoară cochetă și vreți să va asortați corect bijuteriile la orice ținută țineți cont de câteva sfaturi care va ajută să faceți corect acest lucru. Există câteva trucuri prin care va puteți asorta foarte ușor bijuteriile în funcție de culoarea hainelor purtate, pentru a le pune cât mai bine în evidență.

În general bijuteriile handmade, sunt intens colorate și chiar personalizate, iar formele și nuanțele în care le găsiți sunt extrem de diverse. Acestea se remarcă printr-o paletă bogată de culori ceea ce le face și mai interesante. Iar dacă va place să purtați haine cât mai colorate dar preferați și bijuteriile handmade trebuie să aveți mare grijă cum le asortați.

Citeste si:  8 alimente care cresc rapid imunitatea organismului

Țineți cont de regula culorilor contraste, care spune că hainele de culoare închisă, se potrivesc foarte bine cu bijuterii de culoare deschisă. Iar dacă purtați haine de culoare deschisă, bijuteria trebuie să reflecte exact opusul, chiar dacă nu este o culoare închisă. În acest fel pata de culoare conferă o imagine plăcută de ansamblu.

Asortați-va bijuteriile corect pentru a atrage atenția celor din jur. Această regulă va ajută să fiți elegantă în orice ținută iar bijuteriile va pun în valoare frumusețea.

Dacă va place să va lăsați imaginația liberă și să purtați bijuterii extrem de colorate acest lucru spune multe despre personalitatea proprie. Desigur că aveți dreptul să va exprimați emoțiile cum doriți iar dacă aveți acest curaj, cu atât mai bine. Însă de ce să nu fiți crazy și elegantă în același timp?

Citeste si:  Care sunt alimentele ce nu îngrașă?

Nu purtați o bijuterie  care are mai mult de 5 nuanțe diferite la o haină neagră ci mai degrabă asortați-o cu alb. Hainele albe se potrivesc foarte bine cu un curcubeu de culori și va fac să păreți mult mai veselă. Expresivitatea acestor combinații nu poate trece neobservată.

Iar dacă purtați haine în mai multe nuanțe de galben, mov, albastru, verde sau roșu căutați ca bijuteria pe care vreți să o purtați să se afle în aceeași sferă cromatică.
Fiți mereu la modă și asortați-va bijuteriile cu vestimentația în orice situație pentru a obține o imagine estetică de invidiat.

Articolul precedentCum să vă trăiți viața cât mai frumos
Articolul următorCum să ai grijă de pielea corpului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau