Jenifer Lopez, supranumita si “robotul care pune aspectul mai presus de orice altceva”, nu accepta ca nasterea gemenilor ei sa-i schimbe prioritatile in privinta conservarii si intretinerii propriei frumuseti.

Dintre toate vedetele, Jennifer stie cu siguranta cum sa fie o adevarata diva: un sistem strict de formare, produse personalizate pentru ingrijirea pielii, tunsori realizate de stilisti celebri si lista ei secreta de frumusete ar putea continua la nesfarsit.

Iata cateva lectii de frumusete, pe care steaua de la Hollywood a dorit sa le faca publice:

Efectul bronz

Pentru ca vedeta din Puero Rico s-a nascut cu o piele alba, dar cu o stralucire de aur, make-up artistul personal i-a interzis sa se bronzeze artificial si sa  stea prea mult in soarele arzator. De atunci au trecut mai bine de 10 ani, artista bronzandu-se la salon o data la cativa ani si numai atunci cand este necesar pentru o tinuta, inainte de a merge la un eveniment social.

Efectul de bronz de pe piele si-l realizeaza prin utilizarea corecta a produselor bronzante pentru fata si pentru corp, numai in zona pieptului, a bratelor si a coapselor, folosind masca de corp si crema Scott Barnes. Pentru nuanta, foloseste pudra ca mijloc de colorare, de la brandurile Terracota sau Guerlin, protejand pielea de soare si bazandu-se pe fonduri si pudre bronzante.

Citeste si:  Celulele care produc insulina pot supravietui mai mult la persoanele cu diabet de tip 1

Principalul lucru este sa stapanesti abilitatea de aplicare a acestora, pentru a arata si tu ca diva.

Efectul gene lungi

Natura nu a inzestra-o pe Lopez cu ochii mari si gene lungi, dar steaua se mascheaza ingenios folosind gene de lux. Pentru un efect perfect, ea foloseste gene din blana de vulpe sau de nurca, de la firma japoneza Shu Uemura care fabrica nu numai gene false ci si peruci pentru VIP-uri, utilizand doar par natural, fara ca animalele sa fie sacrificate, ci doar tunse.

Daca doresti sa impresionezi si crezi ca nu prea ai cu ce, incearca genele false folosite de Lopez si vei reusi sa-i invingi cu o singura privire chiar si pe cei mai sofisticati make-up-eri.

Lumanari parfumate

Astazi, lumanarile parfumate de lux sunt oferite de cele mai multe branduri, insa putini oameni stiu ca moda lumanarilor parfumate de lux, pentru casa, a fost introdusa de Jennifer Lopez. Actrita stie ca lumanarile facute din citrice te scapa de stress, da energie corpului si te ajuta la mentinerea claritatii mentale. Lumanarile parfumate sunt modul perfect pentru a umple spatial din jur cu aroma preferata. Chiar si o singura lumanare te poate face sa te simti ca o stea de cinema, care traieste in lux si confort.

Citeste si:  Femeile insarcinate transmit anticorpi nou-nascutilor dupa vaccinarea COVID-19

Pe Jennifer niciodata nu o vei putea vedea cu parul nearanjat sau nepieptanat. Fie ca si-l prinde intr-o coada lunga de cal, fie ca si-l aranjeaza in valuri, intotdeauna arata impecabil. Pentru acest lucru o ajuta stilistul ei Lorenzo Martin.

Foloseste mastile de hidratare

Concluzia care se trage de aici, este aceea ca parul nu este mai putin important decat tenul sau alte parti ale corpului. Nu conteaza cat de multe produse utilizezi, importante sunt mastile regulate de hidratare pentru revigorare.

Frumusetea necesita timp si bani, insa se poate renunta la pietrele de diamant, la genele de nurca si la cremele de lux care au preturi exorbitante, insa iti poti ingriji pielea si parul folosind masti realizate dupa retetele bunicii,  astfel incat sa arati stralucitoare la fel ca Jennifer Lopez.

Articolul precedentCantareata Polina Gagarina si adevarata ei poveste
Articolul următorMentine-te tanara si frumoasa ca actrita Cameron Diaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau