Fosta cantareata a grupului ASIA, frumoasa blonda Sylvia a descoperit minunile terapiei prin meditatie si a cursurilor de dezvoltare personala la care a participat.

Controversata si rebela cantareata a avut o viata relationala cam delicata, divortand de fostul sau sot Andrei Stefanescu de la trupa „Alb Negru” printr-un scandal in care a fost acuzata ca l-a inselat. Incercand sa treaca peste un divort dureros si un scandal mediatic, frumoasa cantareata si-a gasit pacea si linistea mintala prin terapia cu meditatie.

Desi nu a renuntat complet la parteneriatul muzical cu DJ Rhino, Sylvia a lasat cariera muzicala pe locul doi si s-a apucat serios de studiul terapiilor spirituale.

Cantareata declara ca de aprope trei ani a facut o noua „faculatate” invatand informatii din domenii mai mistice, ajungand sa aibe chiar un blog si sa inregistreze meditatii ghidate pentru fani.

La cei 34 de ani ai sai, Sylvia este o persoana implinita, fericita, calma, pasnica si iubitoare. Spune ca a tras concluziile lectiilor pe care le-a avut de invatat pana la varsta asta si incearca sa ajute si alti oameni sa se dezvolte personal si sa porneasca pe calea spirituala, care, spune vedeta, iti asigura fericirea.

Citeste si:  Studiile arata ca barbatii si femeile au ritmul circadian, sau ritmul nictemeral, diferit

Sylvia recunoaste ca nu i-a fost usor sa se apuce de meditatie, la inceput i se parea inutila ideea de a sta degeaba cu ochii inchisi 10-15 minute, i se parea mai important sa asculte muzica, sa se uite la un film sau sa faca orice pentru a-si ocupa mintea. Mintea trebuie linistita din cand in cand, pentru a putea auzi cu adevarat vocea sufletului si vedea mai bine solutiile problemelor. Gandind incontinu problema, fara a gasi o solutie nu face decat sa ne streseze si acest lucru afecteaza sanatatea fizica si mintala, viata profesionala, viata de cuplu si de familie si comportamentul nostru fata de ceilalti, devenim nervosi, frustrati, anxiosi sau deprimati.

Problemele trebuie intr-adevar rezolvate insa gandindu-le incontinu nu este productiv. Pentru a scapa de gandurile inutile este nevoie sa ne controlam si antrenam mintea sa gandeasca corect si productiv. Toate gandurile negative despre noi si lumea inconjuratoare trebuie schimbate cu unele pozitive. Gasirea unei solutii nu se intampla daca ne focusam pe partile negative ale unei probleme si le repetam la infinit in mintea noastra.

Citeste si:  Dieta si stilul de viata al Juliei Roberts

Pentru a scapa de stres, o situatie trebuie privita obiectiv, fara a ne implica emotional si a o lasa sa ne afecteze negativ. Cea mai usoara metoda de a solutiona o problema este sa o scriem pe hartie sau sa o gandim ca si cum ar fi problema unui prieten si nu ne afecteaza direct. Cand notezi pe foaie gandurile, golesti practic mintea de ele, le poti privi si aranja cum doresti pe foaie pentru a le analiza mai bine. Astfel vei gasi mai usor rezolvarea.

Meditatia te ajuta sa dai o pauza creierului de la gandire, prin exercitiu zilnic, vei reusi, in timp, sa iti faci mintea sa fie calma si tacuta, atunci intuitia, vocea sufletului va fi mai puternica si vei afla raspunsuri mult mai adanc ingropate in subconstientul tau.

Incepe sa meditezi zilnic macar 10 minute si vei vedea cum, cu fiecare zi, viata ti se va schimba in bine!

Articolul precedentDana Rogoz a vizitat India
Articolul următorCatrinel Sandu povesteste despre operatia estetica suferita

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau