Ceai Hepatocol

Ceai pentru slabit

Din descriererea sa putem observa ca avem parte de un ceai pentru ingrijirea si functionarea optima a glandelor anexe.
Ingrediente:frunze de boldo, rostopasca, fructe de amurariu, menta, sunatoare, radacina de cicoare, flori de galbenele, sulfina.
Un ceai dedicat persoanelor care au probleme cu ficatul sau chiar care sufera de alcolemie, ce trebuie luat de 3-4 ori pe zi.
Fabricat in Romania, acest ceai pare sa raspunda provocarilor create de bila lenesa si consumat pe o perioada lunga de timp va putea ameliora si vindeca cateva disfunctii care cauzeaza probleme.
Faptul ca nu prezinta efecte secundare, ar trebui sa dea elanul tuturor oamenilor sa incerce aceasta cura, care este recomandata de medici sa o tinem timp de 2-3 luni.
In plus este un ceai care ajuta si la digestie, iar producatorii sugereaza ca femeile insarcinate si cele care alapteaza sa nu il consume, pentru a nu avea probleme ulterioare.
Aceste tipuri de ceaiuri sunt mai eficiente decat capsulele mai ales ca nu creeaza dependenta corpului si nu prezinta efecte secundare la consum. Multe astfel de remedii prin capsule provoca stari ciudate organismului si chiar dependenta atunci cand este consumat.
Mai mult, faptul ca il putem lua oricand pe timp de zi, ne ajuta sa scapam de griji in plus, fata de alte remedii care se prefera a se consuma inainte sau dupa mese, ceea ce face din acest ceai o optiune de luat in calcul.

Citeste si:  Colon Help Probiotic Forte
Articolul precedentCeaiul de slabit Sifilde
Articolul următor7 simptome din timpul sarcinii care pot semnala ceva grav

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau