Ceai negru

Ceai negru, review verzuliu.ro

Il cunoastem cu toti si stim cate avantaje are asupra sanatatii umane.
Ingrediente: ceai negru maruntit si lemon grass.
Este un ceai recunoscut pentru inlaturarea kilogramelor in plus dar si pentru accelerarea metabolismului natural, fara sa fie nevoie sa apelam la alte lucruri care pot periclita sanatatea noastra cum ar fi cafeaua de tonomat sau alte lucruri stimulatoare.
Producatorii ne recomanda ca prepararea lui se face prin infuzie si se beau 2 cani pe zi, fiind autentic produs in Romania.
Gustul acrisor si beneficiile sale ar trebui sa fie argumente care sa ne ajute sa ne indreptam spre folosirea sa periodica sau pe o perioada finita de timp, dar totusi sa nu existe macar o contraindicatie?
De exemplu accelerarea metabolismului brusc unor persoane poate creea tahicardie si stare ridicata de irascibilitate asa cum se produce in cazul cafelei.
Acest lucru nu este precizat, iar asta ar trebui sa ne puna putin pe ganduri, iar daca ne stim cu astfel de probleme ar trebui sa stam deoparte.
In plus, are si rol antioxidant si ajuta la reducerea colesterolului din sange un lucru foarte util mai ales pentru oamenii varstnici sau cei cu probleme in greutate sau cu ton congenital.

Citeste si:  Ceai slabit Sveltaflor
Articolul precedentPoziția coșurilor de pe față îți transmit un mesaj legat de sănătatea ta
Articolul următorCeaiul de slabit Sifilde

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau