Cine nu vrea gene mai lungi? Si mie imi place sa am gene lungi si daca le pot obtine fara a utiliza diferite produse din comert, cum ar fi rimelul, sau cele carora li se face reclama la televizor din sfert in sfert de ora, este perfect. Metodele naturale sunt intotdeauna cele mai bune.
Am inceput sa experimentez diferite metode pentru a avea gene mai lungi naturale, asa ca am combinat 3 metode care presupun ulei de castor, un mix facut in casa si masaj.

1. Uleiul de castor

Uleiul de castor a facut minuni pentru genele mele. El nu se foloseste doar pentru asta, dar si pentru a ajuta parul sa creasca mai repede. Are proprietati antibacteriene si antiinflamatoare.
Ai grija sa fie un ulei de castor natural. Demachiaza-te cu atentie si apoi, ori cu degetul, ori cu o bucatica de vata, aplica putin ulei de castor de la radacini catre varful genelor. Vei avea nevoie de o picatura sau doua pentru fiecare ochi. Aplica uleiul de castor de macar 3 ori pe saptamana.

Citeste si:  Curiozitati: 7 trucuri care îți pot schimba culoarea ochilor

2. Mix facut in casa pentru gene mai lungi

Am tot citit despre beneficiile uleiului esential de levantica si cum acesta ajuta genele sa creasca, asa am ajuns la acest amestec. Uleiul esential de levantica este si el foarte bun pentru cresterea mai rapida a parului. Uleiul de cocos este un ulei purtator minunat, fiind bogat in nutrienti, antibacterian si antimicrobial.

Ai nevoie de ½ lingurita de ulei de cocos si 1 picatura de ulei esential de levantica.
Amesteca foarte bine uleiul de cocos cu cel de levantica si la fel ca in cazul uleiului de castor, aplica amestecul pe gene de la radacina la varfuri. Ai grija sa nu iti intre in ochi, deoarece ustura foarte tare!

Citeste si:  10 idei ingenioase care rezolva problemele comune de frumusețe

3. Masajul pleoapelor

Masajul din zona pleoapelor si a genelor creste circulatia sangelui in acea zona, ceea ce face genele sa creasca. Eu procedez in acelasi mod si pentru a imi ajuta parul sa creasca mai repede, astfel ca in fiecare seara masez scalpul timp de 5 minute.
Maseaza-ti usor pleoapele de-a lungul genelor timp de cinci minute. Fa asta o data pe zi, sau de cel putin 3 ori pe saptamana.

Genele mele au crescut semnificativ de cand utilizez aceste trei metode, insa nu pot spune ca sunt mai groase. In cel mult trei luni vei vedea si rezultatele asteptate. Si vitamina D este de mare, mare ajutor atunci cand vrei gene mai lungi, asa ca ai putea sa incerci sa iei niste suplimente timp de o luna, insa ai grija sa nu depasesti cantitatea zilnica recomandata.

Articolul precedentReteta supa de varza pentru dieta
Articolul următorDieta cu limonada – dieta Master Cleanse

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau