Este o realizare de care sunt mandra si o perioada ce o povestesc tuturor de cate ori am ocazia. Este mai mult o realizare psihica ce mi-am impus-o in momentele cand corpul meu incepu-se sa devina lenes, sa transpire si sa imi ingreuneze viata.
Nu puteam sa am nici o relatie, nu puteam sa ies in lume, imi era rusine asa ca dupa aproximativ 2 ani de rusine mi-am zis: totul sau nimic.

Cum am inceput?
Am inceput prin eliminarea bauturilor carbogazoase, mancam doar o felie de paine la micul-dejun si la masa de pranz. Dupa aproximativ doua saptamani am eliminat definitiv masa de seara. Mi-am zis: ce rost are sa mai mananc seara deoarece nu mai am nevoie de energie, am nevoie de somn.
Dupa inca doua saptamani am eliminat complet si feliile de paine.
Dupa o luna si o saptamana am inlocuit masa de pranz cu cateva fructe: mere, banana.
Aveam nevoie de un stomac mai mic asa ca am cumparat L-Carinitina pentru a elimina rapid ceea ce mancam.
Dupa cele doua luni ajunsesem sa nu imi mai fie foame, sa ma simt plina de energie si sa imi placa sa ma privesc in oglinda.
In cea de-a 3-a luna scadeau kilogramele vazand cu ochii.
Corpul meu consuma caloriile pentru ca nu ii ofeream mai mult decat avea nevoie. Ajunsesem sa ma uit la orice cumparam cate calorii are pentru a nu consuma mai mult de 1000 pe zi.
Asadar, iata cele 3 luni, iata cele 25 de kilograme. Nu am patit nimic, nu m-am imbolnavit. Am capatat energie, am capatat un corp mult mai sanatos.

Citeste si:  Alimente la indemana, pentru buna functionare a creierului copilului tau

E simplu: daca vrei sa slabesti renunta la mancarea in plus, renunta la dulciuri, renunta la bauturi carbogazoase, renunta la cina. Nu te lasa condusa de organism. Chiar daca ai stari ed lesin, sunt doar stari de sevraj prin care organismul tau cere mai multa mancare pentru ca s-a lenevit, nu mai stie sa consume din resursele ce le-a acumulat.

Bineinteles ca am facut si sala,doar am alergat doar. Nu am apelat la masaje, sunt doar metoda leneselor sau femeilor ce nu au timp.
Daca ai intrebari, vor raspunde cu placere in comentarii mai jos.

Articolul precedentFulgi de quinoa şi căpşune
Articolul următorDetoxifiere într-un mod sănătos

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau