Acumularea kilogramelor este o luptă constantă pentru mulţi români şi este cauzată de cele mai multe ori de cantitatea mare de toxine care se acumulează în corpul nostru. Dacă ai prea multe toxine în corp, acesta va intra în dezechilibru şi organele interne nu vor mai funcţiona corect. Din fericire, studiile au arătat că această băutură detoxifiantă, ar fi putea fi perfectă pentru a îţi proteja corpul împotriva acestor toxine şi pentru a îl ajuta să rămână echilibrat. Află cum acest simplu proces de detoxifiere, te va face să te simţi mai bine că niciodată.

Ficatul îţi va mulţumi
Organul cel mai afectat de acumularea toxinelor, este ficatul. Atunci când el este copleşit de aceste organisme necunoscute, nu mai funcţionează aşa cum ar trebui şi dacă el nu îşi mai îndeplineşte funcţiile corespunzător, vei simţi efectele şi în alte părţi ale corpului. Poţi avea probleme cu greutatea, boli de inimă şi cu starea generală de bine.

Citeste si:  Dieta Biggest loser sau dieta invingatorilor

Nu te mai stresa
Dacă ai un stil de viaţă plin de stres, rişti să ajungi în situaţia de a acumula mai multe toxine decât poate corpul tău să elimine, astfel că ficatul va fi supraîncărcat cu acestea. Atunci când ficatul nu este în formă, sunt în pericol şi ţesutul creierului, al muşchilor şi membranele celulelor. Pe lângă toate astea, stresul duce la creşterea numărului de celule de grăsime, care în combinaţie cu toxinele îţi vor încetini metabolismul, adică te vei îngrăşa.

Toxinele sunt peste tot
Oricât de mult ai încerca să ai o dietă sănătoasă şi un stil de viaţă activ, nu ai cum să eviţi toxinele. Ele există în mâncarea procesată şi în alimentele care nu sunt organice, cât şi în băuturile dietetice. Chiar şi cosmeticele şi unele produse de igienă pe care le folosim zilnic vin la pachet cu toxine, inclusiv produsele de machiaj, deodorantul, fixativul şi unele loţiuni de corp. Toxine există chiar şi în mediul înconjurător şi pot fi absorbite prin piele.

Citeste si:  Dieta mediteraneeana scade riscul de dementa cu 23%

Bun şi cum ne detoxifiem?

Prepară detoxifiantul acasă
Prepararea acestui produs pentru detoxifiere necesită doar câteva ingrediente uşor de găsit la orice magazin, asta dacă nu le ai deja în bucătărie. Ai nevoie de 2 linguri de zeamă de lămâie, o lingură de miere organică, 300 ml de apă şi 1/3 linguriţă de turmeric. Amestecă bine toate acestea şi preparatul e gata de băut.

Articolul precedentAceastă mască făcută în casă va face mătreaţa să fie de domeniul trecutului
Articolul următorAvantajele sănătoase ale consumului de cafea

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau