Ceai silueta perfecta 2

Dupa cum putem observa din descriere, acest ceai este pentru slabit si pentru mentinerea unei greutati optime.
Ingrediente: flori de soc flori de hibiscus, fructe de aronia, scorţişoară, frunze de ceai verde, rădăcină de nalbă, ulei esenţial de lămâie, extract de guarana, extract de maté.
Anumite ingrediente precum extractul de guarana sau cel de mate sunt foarte recunoscute in lupta impotriva kilogramelor si diverse suplimente alimentare cu renume mondial au in compozitie aceste doua ingrediente si pana aici totul este in regula.
Semnul de intrebare apare in randul concentratiei fiecarui ingredient in parte, iar aceasta nu este precizata.
In plus ni se precizeaza ca acest ceai prezinta cofeina lucru care contrazice oarecum modul sau de folosire. Cofeina nu este indicata pe timp de seara, asa ca numarul de cani s-ar reduce la 2/zi.
Acest ceai se consuma 3 cani pe zi intre mese timp de 1-2 luni, lucru care ne face sa ne punem si o a doua intrebare.
In plus ni se precizeaza ca acest ceai prezinta cofeina lucru care contrazice oarecum modul sau de folosire. Cofeina nu este indicata pe timp de seara, asa ca numarul de cani s-ar reduce la doua/zi.
In randul contraindicatiilor nu am putut gasi nici macar un detaliu, lucru care m-ar face sa ma gandesc si la alte aspecte. Ajuta acest ceai la inhibarea senzatiei de satietate? Are si alte efecte?

Citeste si:  Nivelazione Slim Concentrat Racoritor Anticelulitic Si Tonifiant Cold
Articolul precedentCeai cicoare
Articolul următorCeai slabit cu lamaie

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau