Fie ca se pregatesc sa paseasca pe covorul rosu sau doar se relaxeaza acasa intr-o seara de duminica, vedetele adora sa se rasfete cu masti faciale. Probabil ai observat asta, pentru ca multe celebritati internationale posteaza pe retelele sociale selfie-uri cu mastile lor preferate.

Piata este insa plina de optiuni de masti faciale care pretind ca hidrateaza tenul, lupta impotriva acneei si ofera sanatate si vitalitate tenului tau, motiv pentru care este greu sa alegi una. De aceea, m-am gandit sa impartasesc cu tine care sunt mastile faciale pe care le prefera vedetele de la Hollywood, in speranta ca iti voi usura alegerea si ca te vei simti ca un star.

Masca faciala Dr. Barbara Sturm

Produsele lui Dr. Sturm sunt in mare voga la Hollywood, printre adeptele lor numarandu-se Kim Kardashian, Hailey Baldwin si Victoria Beckham. Victoria chiar s-a afisat cu aceste produse pe retelele sociale si le-a facut reclama. „Dupa ce dorm cu masca (care este absorbita de piele, asa ca nu e lipicioasa si deranjanta), pielea mea arata minunat! Super hidratata si curata. Si foarte fina!” scria Victoria Beckham pe Instagram.

Citeste si:  Urina vorbește despre sănătatea ta

Masca faciala GlamGlow Gravitymud Firming Treatment Mask

Aceasta masca faciala reprezinta tratamentul preferat al lui Chrissy Teigen. Atunci cand se usuca, masca este stralucitoare, ceea ce o face ideala pentru o postare pe Instagram. Sau daca vrei sa te simti ca un star in lumina reflectoarelor chiar si la tine acasa in fata televizorului.

Masca faciala 111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask

Bella Hadid, Ashley Graham si Kim Kardashian au postat toate selfie-uri pe retelele sociale atunci cand se bucurau de aceasta masca faciala, insa fanul numarul 1 al acestui brand este cu siguranta Priyanka Chopra, care a spus ca tratamentul auriu rose este „sosul ei special”. Fotomodelul a spus ca a folosit acest tratament inclusiv atunci cand se pregatea pentru nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle, din 2018.

Citeste si:  Cum puteți prepara cea mai bună friptură la grătar?

Masca faciala Sisley Paris Black Rose Cream

Ca tot veni vorba de Ducesa de Sussex, aceasta a declarat ca este o fana infocata a acestui tratament facial. Masca Sisley Paris este adorata de asemenea de Salma Hayek, Emma Stone si Jennifer Lawrence. „Aceasta masca este incredibila pentru ca nu trebuie sa te clatesti dupa ce o folosesti. O stergi pur si simplu dupa 10 minute, iar pielea ramane fina si stralucitoare,” spune make-up artistul lui Meghan Markle.

Articolul precedentCuriozitati: 7 trucuri care îți pot schimba culoarea ochilor
Articolul următorRemedii homemade pentru a lupta impotriva pielii uscate vara aceasta

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau