Andra este una dintre cele mai valoroase cantarete autohtone, aceasta a inceput sa incante publicul cu vocea sa inca de la varsta de 7 ani in cadrul concursului Tip Top Minitop. In 2001 lanseaza primul sau single, la doar 14 ani, cu care ajunge rapid in Romanian Top 100. 

Andra nu este doar o cantareata talentata, aceasta este si o sotie si mama devotata. Este casatorita din 2008 cu prezentatorul TV, Catalin Maruta si impreuna au adus pe lume un baietel in 2011, David si o fetita in 20015, Eva Maria Ioana. 

Artista a recunoscut ca la ultima sarcina a luat in greutate 18 kilograme, insa nu a stat mult pe ganduri si s-a pus pe slabit. Andra a afirmat intr-un interviu de la o emisiune TV, ca ii place foarte mult mancarea si cu greu se abtine de la felurile preferate. De asemenea, a recunoscut, ca ar face sport insa nu ii permite timpul. Cu toate acestea, cantareata a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar 4 luni de la sarcina.  

Citeste si:  Cine face bani de pe urma vaccinurilor COVID-19?

Vedeta a povestit ca secretul dietei sale a constat in adoptarea unui regim alimentar sanatos, bazat pe fructe, legume si lactate, iar carne foarte rar. De asemenea a exclus painea total din alimentatie si s-a abtinut de la dulciuri. Andra povesteste ca nu este adepta regimurilor alimentare drastice si ca incurajeaza un stil de viata sanatos, mancarea cat mai naturala si desigur abtinerea de la mancare dupa ora 18:00.  

Andra a marturisit ca a fost foarte atenta la ce a mancat in cele 4 luni de dupa sarcina si desi nu a facut nimic exceptional sa slabeasca, s-a ambitionat sa incapa din nou in hainele dinainte de sarcina. Acest lucru I-a reusit si se vede. Cantareata arata la fel de bine ca inainte de sarcina si este norocoasa posesoare a unei siluete de invidiat.  

Andra ne demonstreaza ca prin determinare, chiar daca iubesti mancarea si ti-e greu sa te abtii de la felurile de mancare preferate, poti alege sa mananci mai sanatos si corect si sa ajungi si tu la silueta visata. Adopta o alimentatie echilibrata si include in meniul tau zilnic, fructe si legume, bogate in vitamine si minerale, acestea nu se depun si ajuta la mentinerea sanatatii organismului. Exclude alimentele nocive ca sucuri acidulate, dulciuri, zahar, alimente cu coloranti, bauturi alcoolice si fumat. Nu uita sa te hidratezi zilnic cu 2 litrii de apa sau ceaiuri, limonada, sucuri din fructe naturale.  

Citeste si:  Copii iau COVID-19 la scoala si il duc acasa familiei, infectand pe toti membrii acesteia

Pentru micul dejun poti opta pentru cereale, oua, rosii, branza, lapte, iaurt cu fructe. Astfel vei consuma atat vitamine cat si fibre si proteine.  

La pranz poti alege sa consumi o masa usoara, o salata de legume cu branza sau carne de pui sau peste cu legume gatite.  

Pentru cina alege ceva usor, o salata , un fruct, un iaurt, insa nu consuma decat lichide dupa ora 18:00. 

Andra ne arata ca si dupa o sarcina in care kilogramele se depun mai mult decat ne asteptam, putem scapa de ele cu o dieta sanatoasa si echilibrata. 

Articolul precedentDieta de vedeta – cum slabesc vedetele din Romania
Articolul următorAndreea Banica te invata cum sa ai gene lungi si voluminoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau