Cafeaua Verde Macinata Ecologica

Cafeaua Verde Macinata Ecologica este un sortiment de cafea verde speciala venita de pe meleaguri Peruane. Din mentiunile producatorului, pare ca, cafeaua in stare pura, neprajita contine cantitati mai mari de antioxidanti si asigura organismului un procent mai ridicat de protectie impotriva radicalilor liberi.

Fata de cafeaua prajita, acest sortiment este mai putin toxic. Pentru a ne bucura din plin de toate efectele antioxidante ale pulberei de cafea verde, producatorii ne recomanda sa o consumam sub forma de decoct. Putem sa o preparam astfel: intr-un vas turnam 250 ml de apa rece, peste care adaugam o lingurita de pulbere organica, amestecul se pune la foc. Dupa ce atinge punctul de fierbere se lasa sa clocoteasca inca 5-10 minute. Se poate consuma inainte de mesele principale.

Citeste si:  Pachet Hepatofit si Ceai Hepatocol
RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedentColon Help Probiotic Forte
Articolul următor21 de superalimente pe care creierul tău vrea să le mănânci
cafeaua-verde-macinata-ecologicaAtentie, acest produs nu este testat de verzuliu.ro si nu ne asumam nici o raspundere pentru reactiile sale adverse. Daca este produsul tau si vrei un review complet te rugam sa iei legatura cu noi folosind formularul de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau