Gândiți liber și puneți-va în practică imaginația pentru a obține aranjamente cât mai frumoase care va fură privirea. Primăvara și vara aveți la îndemână nenumărate tipuri de flori ideale pentru amenajarea curții în stil unic.

Aceste aranjamente colorate aduc zâmbete largi și multă bucurie. Poziționați mai multe ghivece cu flori frumos colorate în curtea casei și înfrumusețați imediat acel loc. Aduceți un plus de valoare estetică cu ajutorul imaginației. Iată câteva idei fabuloase pentru a realiza diferite aranjamente colorate la curte.

  • Faceți aranjamente superbe din mușcate
    Mușcatele sunt florile speranței și au culori minunate. Sunt unele dintre florile cele mai întâlnite care emană o frumusețe aparte prin coloristica lor. Mușcatele se găsesc în nuanțe de alb, mov, roșu și roz și multe alte combinații de culori.
  • Folosiți ghivece suspendate pentru un efect spectaculos
    Ghivecele suspendate arată minunat și aduc valoare adăugată oricărui spațiu. În plus, cu ajutorul lor economisiți spațiu și obțineți un aspect estetic de invidiat.
    Poziționați ghivecele atât în grădina cât și pe terasă sau balcon. Ghivecele suspendate pun în valoare spațiile mici fiind perfecte chiar și pentru balcoanele înguste.
  • Faceți aranjamente florale ca un adevărat profesionist
    Inspirați-va de la profesioniști pentru a realiza decoruri impresionante. Dacă aveți idei pline de creativitate veți reuși să realizați aranjamente florale integrând plante în diferite forme și culori care să reziste până toamna târziu. Nu trebuie să fiți un expert pentru a realiza decoruri deosebit de frumoase cu ajutorul florilor multicolore.
  • Pentru a obține un aranjament inedit trebuie să alegeți un vas cu gură largă pentru a putea aranja florile cât mai ușor.
  • Începeți prin a tăia câteva bucăți de bandă adezivă pe care să le așezați apoi deasupra vasului în formă de zig zag, creând mai multe găuri. Folosiți florile în toată splendoarea lor nu flori care au petale uscate sau ofilite. Puteți folosi flori de aceeași dimensiune sau nu, în funcție de cum doriți însă important este să păstrați o simetrie între ele.
Citeste si:  Exercitii fizice statice... pentru lenesi
Articolul precedentCum să faci din lucruri vechi decoruri interesante
Articolul următorDietă indiană va ajută să slăbiți 7 kilograme în 7 zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau