Alex Velea si Antonia sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de pe scena mondena din Romania. Nu numai ca sunt artisti exceptionali individual insa formeaza si cel mai jovial cuplu de indragostiti, se pare ca cei doi au gasit reteta fericirii.  

Alexandru Ionut Velea, in varsta de 33 ani, si-a descoperit de mic pasiunea pentru muzica si a inceput sa cante inca de la 9 ani. La 16 ani a luat cursuri de canto, insa rampa sa de lansare a reprezentat castigarea concursului Star Factory dar si participarea la emisiunea Big Brother. Primele melodii ale lui Velea au fost in colaborare cu Ana Lesko si Anda Adam.  

Inca de la lansarea primului sau album Yamasha, in 2006, publicul cantaretului a putut observa caracterul romantic al sau si melodiile pozitive si optimiste care reflecta personalitatea artistului. Alex este un om, mereu cu zambetul pe buze si cu o energie pozitiva debordanta pe care o transmite publicului prin melodiile si aparitiile sale. 

Antonia are 28 ani si a copilarit in America, unde parintii sai s-au mutat cand aceasta avea 5 ani. Tot in America a inceput sa cante de la 10 ani si a participat la cursurile unei scoli de muzica. Destinul a facut ca dupa 13 ani petrecuti in America, familia Antoniei sa fie deportata in Romania, astfel frumoasa cantareata l-a cunoscut pe Tom Boxer si acesta a ajutat-o sa se lanseze pe scena muzicii din tara noastra. Prima melodie a cantaretei a fost „Roses on Fire” si a devenit rapid un hit, avand un videoclip regizat de Tom Boxer. Cand Antonia l-a cunoscut pe Alex Velea, aceasta trecuse deja printr-o despartire dificila de Vicenzo Castellano, nepotul patronului Bamboo, Joshua Castellano, iar in urma relatiei, acestia au avut o fetita Maya Rosaria Castellano. 

Citeste si:  Sfaturi pentru o hidratare eficienta de la Laura Cosoi

De cand s-au cunoscut, Antonia si Alex, au format un cuplu solid si nu au ascuns dragostea pe care si-o poarta. Curand cei doi s-au casatorit si a venit pe lume si un baietel, Dominic.  

Indragostitii povestesc cu entuziasm despre dragostea pe care o simt unul pentru altul. La ultima emisiune la care au participat impreuna, „Uite cine danseaza”, Alex a declarat de multe ori ca isi iubeste enorm, frumoasa sotie si copilul. Nici Antonia nu s-a lasat mai prejos si si-a declarat dragostea pe care o are pentru cantaret,  

Artistii au declarat ca atitudinea lor pozitiva asupra vietii se datoreaza in primul rand stilului de viata sanatos, pe care l-au adoptat. Antonia declara ca ea si Velea fac sport regulat, danseaza si mananca numai mancare naturala, se abtin de la dulciuri, sucuri si bauturi alcoolice. Ei recunosc ca ii ajuta si domeniul in care lucreaza, care cere un ritm alert de viata si deplasari dese in tara. Acest lucru nu ii tine insa, prea des, departe de Dominic, acestia fac cu randul si au grija de acesta, pentru ca vor sa ii ofere toata dragostea lor si nu doresc ca acesta sa le simta lipsa prea mult. Cand situatia o cere Dominic sta la bunici, cu care artistii au o legatura stransa. 

Citeste si:  Studiile arata ca barbatii si femeile au ritmul circadian, sau ritmul nictemeral, diferit
Articolul precedentSfaturi pentru o hidratare eficienta de la Laura Cosoi
Articolul următorDieta de vedeta – cum slabesc vedetele din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau