Otetul Adipstop

Otetul Adipstop, este un otet pentru slabit care pare sa impiedice formarea de celule adipoase. Otetul preparat in Romania din ingrediente locale, imbina efectele benefice ale plantelor medicinale precum galbenele, cicoare, ardei iute, flori de soc, frunze de sena, cu proprietatile hidratante si vitaminizante ale mierii de albine si drojdiei de panificatie.

Producatorii sustin ca preparatul are proprietati deosebite – de reglare a tranzitului intestinal, eliminare a toxinelor din organism si de ardere a grasimilor la nivelul tesuturilor, si poate fi utilizat in cazurile de obezitate, celulita, constipatei si metabolism ingreunat. Otetul pentru salbit poate fi consumat inainte de masa, diluat in apa sau ceai

Citeste si:  Ceai Hepatocol

Acesta, din descrierea oferita de producator, pare unul excelent pentru persoanele cu metabolism lenes.
Notele aplicate acestui produs sunt fictive deoarece nu a fost testat de echipa verzuliu.ro lucru ce ne impiedica sa il recomandam dandu-o o nota mare.

RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedentCum să creşti un copil recunoscător
Articolul următorCreşterea copiilor într-un mod pozitiv
otetul-adipstopAtentie, acest produs nu a fost testa de verzuliu.ro Producatorul poate cere un review clar folosind formularul de contact. Pentru un review corect comunitatea verzuliu trebuie sa testeze produsul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau