Stiu că probabil duceți în spate ani de relații și aveți și copii. După o zi istovitoare, tot ce vă doriți e să vă aruncați în pat și să leneviți. Aveți nevoie de momentul vostru și nimeni nu vă poate deranja. Nici măcar partenerul, cel fără de care, până mai ieri, nu adormeați și nu concepeți cum ați ajuns aici: într-o relație cu doi oameni monotoni care se întâlnesc ocazional pe holul casei și se salută ca doi vecini.

Cred că a sosit timpul să spuneți “STOP” monotoniei și să vă recuceriți. Să vă dați vouă libertatea de a-l redescoperi pe partener și să știți când să apăsați “snooze” factorilor perurbatori. Să duceți copii la bunici măcar odată pe lună și să aveți două zile doar pentru voi. Încercați să nu sacrificați o relație pentru copii și să începeți să iubiți din nou. Mai matur, mai înțelept și mai frumos. Așa cum doar doi pământeni stiu să dea iubirii sens într-un spațiu cosmic.

Citeste si:  Care sunt alimentele ce nu îngrașă?

Astăzi ți-am pregătit câteva metode pentru a-ți recuceri partenerul și pentru a reaprinde flacăra relației dintre voi:

  1. Trimite-i un mesaj cu o adresă și spune-i că vă întâlniți acolo. Va fi plăcut surprins să afle că la adresa menționată de tine se află un sex-shop. Aflați împreună care sunt fanteziile celuilalt și puneți-le în aplicare
  2. Îmbracă-te sexy și trimite-i o poză. Spune-i că îl aștepți acasă. Cu siguranță abia va aștepta ora 17:00 să fugă de la serviciu.
  3. Plănuiți o escapadă doar voi doi. Fără copii, undeva departe. Bucurați-vă iarăși de începuturi și regăsiți-vă. Mergeți, spre exemplu, în locul unde v-ați cunoscut prima oară sau acolo unde ați mers în prima vacanță. Reluați activități pe care le făceați înainte de a avea copii și redescoperiți cât de minunată e relația voastră.

Cred că nu există un sfat mai bun pentru cuplurile cu vechime decât acela de a se regăsi. De a se redescoperi unul pe celălalt.Să învățați că dincolo de copii, job, familie și casa sunteți voi. Cei care s-au găsit într-o mare de oameni și și-au jurat credință veșnică. Adolescenții care alergau prin parc și făceau lucruri nebunești. Toate acestea sunt încă acolo, trebuie doar să luați o pauză, să vă puneți sufletul în mâini și să vă gândiți la acest lucru.

Citeste si:  Cum să arate un referat/proiect perfect

Stiu că uneori e obositor însă poate că atunci când simțiți nevoia unei pauze cel mai bun loc e în brațele partenerului. În brațele acelea călduroase unde simți că ai cucerit lumea. Dar nu uita să îl recucerești și pe el.

Cheia unei relații pe care s-a depus praful e să iți dai voie să iubești din nou. Să iți redescoperi partenerul și să îl iubești și mai mult. Să iubești ceea ce ați devenit și să îți placă foarte tare versiunea asta a lui. Și a ta.

 

Articolul precedentMOM TO BE- tips and tricks
Articolul următorPaine fara carbohidrati

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau