Viața de familie schimbă prioritățile, schimbă regulile și, în principiul, schimbă totul. Tu, femeie frumoasă, nu mai poți dormi până la ce oră vrei, nu poți sta o oră întreagă în cadă, cu căștile în urechi și nici nu mai vrei să fie așa pentru că, familia ta este totul pentru tine. Atunci când ești în această etapă a vieții, apare grija facturilor, apare aragazul, mereu murdar, vasele din chiuvetă, maldărul de rufe de spălat și de călcat, poftele celor mici, jucăriile de adunat și tot așa, iar noi, femeiele, din dorința de a face totul la timp, ne punem pe ultimul loc și uităm că, înainte de toate, suntem femei și suntem frumoase.

Femeie, ești frumoasă oricând, oricum

Suntem frumoase chiar dacă avem părul ciufulit, chiar dacă avem pe rochie urmele mânuțelor murdare ale celui mic, chiar daca ni se văd firele albe de păr, chiar dacă ni se văd ridurile, cearcănele și chiar dacă manichiura nu este perfectă. Suntem frumoase, așa imperfecte cum suntem.

Citeste si:  Ingredientul minune care te va scăpa de vergeturi

Femeie, ești frumoasă oricum ai fi, pentru că ai fost capabilă să transformi locuința ta într-un cămin, pentru că ai fost capabilă să ierți atunci când soțul a uitat să-ți aducă o floare, pentru că ai știut să zâmbești atunci când sufletu-ți plângea, pentru că ai alinat pe cel de lângă tine, atunci când chiar tu erai la un pas de atac de panică. Ești frumoasă pentru că ești un izvor nesecat de iubire, răbdare și putere.

Atunci când ai două secunde pentru tine, uite-te în oglindă! Pune-ți pe buze rujul și fardul preferat, dă-te cu parfumul preferat și zâmbește! Vei realiza că frumusețea ta nu constă doar în asta. Da, te vei simți mai puternică, fiind aranjată, te vei simți atrăgătoare, dar vei vedea că frumusețea ta se vede în ochii tăi. Frumusețea ta nu va trece niciodată, căci ea este ceva mai mult decât un ruj și un fard. Femeie, ești frumoasă oricum!

Citeste si:  Părinți obosiți și copii stresați. Cum depășim această etapă?

Ești frumoasă în rochia acea de seara, care-ți avantajează talia, în sacoul acela elegant, în cămașa soțului, pe care o pui dimineața, în grabă, dar ești frumoasă chiar și în pijamale, chiar dacă uneori stai în ele toată ziua, ești frumoasă cu buclele acelea superbe, dar ești frumoasă și cu părul vâlvoi.

Femeie, ești frumoasă pentru că ai fost capabilă să duci pe umerii tăi mai mult decât credeai că toți duce, că ai în inima ta mai multă iubire decât credeai că poate încăpea, că poți orice, chiar și atunci când nu mai poți!

Articolul precedentProgram de antrenament a la Beyonce Knowles
Articolul următorCorpuri de iluminat inedite create din materiale naturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau