Dacă îți place să faci diverse lucruri noi și să fi mereu într-un proces de învățare chiar dacă ești adult, poate găsești un strop de relaxare prin croșetat. Dă viață lânii colorate prin mânuțele tale. Croșetează vestuțe, bluzițe, fulare și căciulițe pentru copii și oferă-le un plus de bucurie. Alege modele vesele, pline de culoare care să le confere o stare intensă de bine ori de ori le-ar purta.

Croșetează când ai un pic de timp liber sau atunci când vrei să te relaxezi. Iar dacă descoperi în curând în croșetat o pasiune, cu siguranță vei observa că sufletul ți se umple de bucurie atunci când îți vezi toate realizările. Chiar dacă iei un anumit model ca exemplu important este să îți aduci aportul prin originalitate. Inspiră-te și schimbă ceva în așa fel încât modelele să nu semene între ele.

Citeste si:  Femeie, ești frumoasă

Sunt atâtea metode prin care o simplă bluză poate să fie făcută într-o mie de feluri. Intercalează culori și structuri în mod unic. În acest fel o să găsești în croșetat un moment de liniște interioară care te ajută să îți transpui din emoții și sentimente în produsele pe care le faci.

Tot ceea ce iasă din mâna ta va avea o conotație unică. Iar tu te simți specială pentru că ai reușit să faci ceva singură, iar acel ceva nu este deloc un lucru neînsemnat. Este o bluziță care încălzește corpul micuților într-o zi friguroasă de iarnă sau o căciuliță care va flutura în vânt atunci când se vor da cu sania. Este un fular frumos colorat care se potrivește perfect cu ochii de smarald și care aduce cu el ceva unic. Este un motiv de bucurie care însoțește clipele minunate pe care cei mici le simt la intensitate maximă.

Citeste si:  Ce spune numele tău despre tine?

Toate aceste lucruri fac parte din viața copiilor și te fac cu adevărat specială. Croșetează și satisfă-ți curiozitatea proprie de a vedea până unde poate merge imaginația ta. Croșetează și îi vei surprinde pe cei din jur prin stil și originalitate. Exact cum fiecare dintre noi avem câte o piesă vestimentară care ne face o reală plăcere să o purtăm, dintr-un motiv sau altul, tot așa și o căciuliță de lână îi poate fi la fel de dragă unui copil.
Cu siguranță și tu ai un tricou sau o bluză preferată, fie pentru că iubești combinația de culoare, fie pentru că îți aduce aminte de o persoană dragă. Și celor mici le vor rămâne imprimate anumite momente frumoase din copilărie, care se asociază perfect cu o căciuliță sau un fular de lână croșetat de tine.

Articolul precedentPrăjitura în 3 culori- aspectuoasă și apetisantă
Articolul următorÎnvață o limbă străină chiar și fără profesor

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau