yoga

Probabil că dacă eram întrebată acum ceva timp despre yoga, aș fi răspuns cu același scepticism pe care îl ai și tu acum.Dacă mă întrebi acum, răspunsul este “ÎNCEARCĂ”. Consider că este una dintre cele mai bune investiții pe care o faci pentru tine. Sunt încă la început, însă mă fascinează tot ceea ce descopăr despre mine și propriul corp și cum învăț să răman în echilbru.

Yoga este mai mult decât niște mișcări perfecte. Iată cum te ajută practicarea de yoga.

Înveți să te asculți. Probabil că stilul haotic din ultima vreme ne ține departe de lucruri care ne plac cu adevărat. Trăim totul în viteză și uităm să ne ascultăm organismul. Probabil că dacă ne-am opri puțin și am învăța de ce anume are nevoie pentru a ne susține, am reuși să atingem echilibrul la care doar visăm sau pe care îl întâlnim doar în cărțile de specialitate. Oferă-ți odihnă, sport și meditație. Odată ce vei deveni perfect conștient de modul în care funcționezi, vei găsi în tine resursele necesare pentru păstrarea stării de bine. Și te vei obișnui să trăiești așa.

Citeste si:  Rețete delicioase cu dovlecei

Vei atinge greutatea optimă. Da, nu vei slăbi, pur și simplu vei reuși să atingi acea greutate în care te simți confortabil. Odată cu începerea practicării acestui tip de activitate, vei observa ușor ușor că scapi de câteva kilograme. Pentru că îți vei învață organismul să descopere ceea ce este bine pentru tine. Și odată ce vei atinge această greutate, vei stagna la acel nivel.

Înveți să te accepți așa cum ești. Vei învăța că ești unic și că trebuie să iți acorzi atenție. Că ți s-a oferit un loc pe acest pământ și că ai rolul de a-l înfrumuseța. Iar frumusețea vine din interior. Devii responsabil de viața pe care o trăiești și astfel nu te va mai interesa părerile altora.

Citeste si:  Bucură-te de flori și adulmecă mirosul lor

Înveți să EXIȘTI. Telefonul va deveni doar un obiect care te va ajuta să comunici cu ceilalți. Fără rețele de socializare, vei învăța să devii conștient de propria ta existență. Și începi să FII

Înveți ce-i fericirea și cum să o atingi. Yoga te ajută foarte mult și are rolul de a stimula producția de hormoni care sunt responsabili cu starea de bine. Când vei învăța tehnicile specificate, vei observa cum vei învăța să stai departe de gândurile negative. Și vei învăța să fii fericit.

Nimic nu apare în viața noastră întâmplător și probabil nici acest exercițiu. El vine atunci când simțim nevoia să ajungem din nou la noi și să învățăm să trăim. Fără tehnologie și oameni negativi, într-o stare de bine. Acolo, pe covorașul de yoga înveți nu doar să respiri ci îți schimbi perspectiva asupra relațiilor, vieții și asupra lumii întregi. Și înveți ce-i fericirea și cum să o obții!

 

Articolul precedentIată cum ne influențează culorile viața.Nici n-ai fi crezut
Articolul următorCelulita? Spune-i ADIO! Vara te așteaptă la colț de stradă

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau