Dacă vreți să le faceți celor mici o surpriză dulce și să îi puneți la treabă alegeți să pregătiți o prăjitură rapidă fără coacere. Această rețeta este una simplă iar produsul final este uimitor.  Lăsați copiii să se implice și să descopere bucuria de a pregăti ceva bun cu mânuțele lor.

Din ingredientele acestei prăjituri fac parte unele alimente de bază pentru cei mici, cum ar fi laptele și bananele. Toată lumea știe că piticii iubesc budinca, indiferent dacă are aromă de vanilie sau de ciocolată. Și cine a văzut copii care să nu adore biscuiții?

Dar haideți să vedeți de ce anume este nevoie pentru a face această rețetă de prăjitură pentru copii:

Ingrediente

  • 2 pachete budincă, una de vanilie și una de ciocolată
  • 1 litru de lapte (500 ml pentru fiecare budincă)
  • 6 linguri de zahăr (3 linguri pentru fiecare budincă)
  • 400 g biscuiți Petite Beure ( sunt cei mai gustoși)
  • 5-6 banane (în funcție de preferințe)
Citeste si:  Beneficiile germenilor de varza rosie. Cum pot fi transformati germenii in preparate extrem de savuroase

Mod de preparare:

Prăjitura are un grad de dificultate scăzut de aceea poate fi făcută cu cei mici sau chiar de către cei mici cu ajutorul părinților.

Luați o tavă cu pereții puțin mai ridicați, puneți un strat de biscuiți unul lângă altul și formați baza. Apoi tăiați bananele felii subțiri și puneți un strat de banane peste biscuiți. Lăsați copiii să le așeze frumos pentru că sigur o să le placă. Iar dacă mai mănâncă pe ascuns câte o feliuță de banană sau câte un biscuite nu va supărați.

Separat pe foc faceți budinca de vanilie și ciocolată pe rând. amestecând continuu. Respectați cu strictețe indicațiile de pe prospect. Turnați budinca de vanilie peste stratul de banane apoi mai puneți un rând de biscuiți și încă un strat de banane. Puneți deasupra budinca de ciocolată și puneți iarăși un rând de biscuiți. La final, dacă doriți puteți să topiți ciocolată și să presărați peste ultimul strat.

Citeste si:  Paine fara carbohidrati

Lăsați totul la rece pentru cel puțin 2 ore și cu siguranță veți fi încântați de gustul bun și apetisant al prăjiturii. Împărțiți această bucurie cu cei dragi și veți vedea cât de entuziasmați vor fi copiii că v-au ajutat.

Articolul precedentTunsori în tendințe în anul 2020
Articolul următorBeneficiile consumului de pătrunjel

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau