Ceai slabit cu lamaie

Acesta pare sa fie un ceai pentru slabit perfect pentru persoanele care au kilograme in plus, dar sa aruncam o privire asupra ingredientelor sale.
Ingrediente: Mere, hibiscus, frunze de senna, macese, soc, coaja de lamaie, acid citric, arome naturale.
Din compozitie ne putem da seama ca acidul citric si coaja de lamaie sunt ingredientele cele mai puternice care ne pot ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus si in corectarea comportamentului organismului de a mai asimila.
Acest ceai se prepara prin infuzare intr-o cana de apa fierbinte, insa nu ne este precizat care este doza ideala si cat dureaza o astfel de cura.
In plus, ca orice produs pentru slabit, dorim ca si senzatia de satietate sa se reduca pe cat posibil si nici acest lucru nu ne este precizat.
Nici tara de provenienta nu este precizata, iar ca eventuale contraindicatii producatorul nu ne sugereaza absolut nimic, lucru care ar trebui sa ne puna cateva semne de intrebari.
Un produs de slabit complet are grija sa iti regleze si aportul alimentar prin reducerea senzatiei de satietate, iar acest lucru ar trebui sa ne puna in garda inainte sa achizionam diverse compozitii dedicate slabitului si pe buna dreptate.

Citeste si:  Ceaiul de slabit Sifilde
Articolul precedentCeai silueta perfecta 2
Articolul următorCeai slabit Naturavit

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau