Sandra Bullock este una dintre reginele Hollywood-ului inca din anii ’90 si se tine bine si astazi, atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere fizic. Daca indragita actrita a devenit cunoscuta publicului cu comedii-hit, precum „Miss Congeniality”, „Two Weeks Notice” sau „The Proposal”, in ultimii ani a facut parte si din distributia unor filme mai serioase, dar cu tot atat de mult succes, precum „The Blind Side”, „Gravity” sau „Bird Box”.

Sandra Bullock a aratat dintotdeauna incredibil de bine si nu renunta la acest obicei nici in prezent. Nu stiu daca o sa va vina sa credeti, dar actrita are nu mai putin de 55 de ani! Totusi, in urma cu doar doi ani, a aratat impecabil in rolul principal din „Ocean’s Eight”, un film cu o distributie plina de actrite sexy si talentate.

Asadar, haideti sa aruncam o privire peste dieta si programul de antrenament folosite de Sandra Bullock pentru a fi o bomba sexy chiar si dupa varsta de 50 de ani!

Dieta Sandrei Bullock

Sandra Bullock prefera sa consume cat mai putini carbohidrati, motiv pentru care painea, pastele, orezul, chipsurile si dulciurile sunt interzise pentru ea. Sandra crede intr-o dieta cu mese regulate, dar o data pe saptamana, isi permite o zi in care triseaza si mananca orice isi doreste. Mananca sanatos si incearca sa faca sport in fiecare zi, mentinand tot timpul o atitudine pozitiva. De asemenea, Sandra este impotriva ideii de a slabi sau de a se mentine infometandu-se, stiind ca o astfel de dieta drastica este imposibil de sustinut pe termen lung.

Citeste si:  Rugăciunea te apropie de cer

Iata in continuare un exemplu de mese principale din dieta Sandrei Bullock.

Micul dejun: oua jumari si o rosie facuta pe gratar

Pranz: salata cu pui la gratar si branza feta, fasole neagra si spanac, asezonate cu otet balsamic

Cina: somon la gratar cu orez brun si broccoli

Snacks-uri: seminte, nuci, felii de mar

Programul de antrenament al Sandrei Bullock

Asa cum iti spuneam, Sandra Bullock are 55 de ani, dar corpul ei arata ca cel al unei femei de 30 de ani. Asta pentru ca actrita incearca sa nu sara peste niciun antrenament, preferand o combinatie de yoga, antrenament de forta, antrenament cardio, kickboxing, hiking si nu numai.

Citeste si:  Ce sunt E-urile si cum influenteaza starea de sanatate

Sandra lucreaza cu antrenoarea Simone De La Rue, care a creat tehnica de antrenament numita „Body by Simone”. Experta australianca in fitness este si o fosta dansatoare si a creat acest program de antrenament care provoaca grupele de muschi din tot corpul. Programul include exercitii cardio, precum dansul si saritul corzii, si antrenamente de forta pentru diferite grupe de muschi. De asemenea, Simone este o fana a benzilor elastice pentru antrenamente si a mingiei de Pilates.

Antrenoarea este foarte atenta si la umerii Sandrei, pe care incearca sa ii sculpteze tot timpul. Un exercitiu preferat de Simone este acela care porneste din pozitia de plank, cu mainile paralele cu umerii, abdomenul incordat si intreg corpul drept. Ridica apoi bratul drept si piciorul stang pana cand acestea ajung intr-o linie paralela cu pamantul. Mentine pozitia timp de trei secunde. Revino in pozitia de plank, fa o flotare, apoi ridica bratul si piciorul opus. Simone recomanda doua seturi a cate zece repetari.

Articolul precedentAdopta stilul vestimentar al lui Blake Lively
Articolul următorExperiența unei sarcini extrauterine

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau