Dacă vreți să decorați casa în stil Feng Shui țineți cont de sfaturile specialiștilor și cu siguranță veți obține un rezultat uimitor.
Modul în care este amenajată casa va poate influența relațiile cu ceilalți și arată felul în care sunteți perceput de către cei din jur. Acesta indică care este starea sufletească și spune multe despre personalitatea proprie.

Luați în considerare câteva reguli simple dacă doriți să va decorați casa în stil Feng Shui și vreți să o transformați  într-un spațiu de relaxare. Acesta este locul unde va încărcați cu energie pozitivă și va bucurați de relaxarea supremă.

Iată cum ar trebui aranjată casă pentru ca totul să arate exact așa cum va doriți:

  • Holul
    Pentru un efect inedit trebuie să aveți în vedere că holul ar trebui să fie un spațiu larg și luminos, frumos decorat cu plante multicolore. Acestea induc o stare de prospețime și vă fac să vă simțiți minunat. Este indicat să aveți și un ceas pe peretele din hol pentru a face legătura cu timpul și a aduce în jur o energie benefică.

  • Sufrageria
    Sufrageria trebuie să fie o cameră primitoare unde toată lumea să se simtă bine. Este important ca sufrageria să fie în apropierea ușii de la intrare.
    Această trebuie zugrăvită în culori vii și vesele și bineînțeles să fie foarte bine luminată. Razele soarelui trebuie să pătrundă cu ușurință în încăpere iar culorile vii vor reflecta starea de bine.
Citeste si:  Yoga impotriva durerilor menstruale

Este ideal ca în sufragerie să se găsească o măsuță joasă și eventual două fotolii în fața canapelei dacă spațiul permite. Nu folosiți prea multe piese de mobilier pentru a nu supraaglomera încăperea. Televizorul nu trebuie să fie elementul dominant. Ar fi bine să integrați în modul de amenajare al sufrageriei un acvariu cu pești multicolori sau chiar o mică fântână arteziană. Nu uitați să puneți flori verzi și un tablou reprezentativ pentru a adopta un stil Feng Shui.

  • Dormitorul
    Dormitorul este locul de liniște supremă de aceea trebuie să aveți grijă cum îl decorați. Patul trebuie să fie cu spatele la un perete fără ferestre iar distanța dintre marginile patului și pereți trebuie să fie egală. În acest fel va avea loc o armonie în cuplu.
    Nu puneți oglinzi în dormitor și nu vopsiți pereții în culori tări. Nu este indicat să aveți corpuri de iluminat deasupra patului și nici acvariu sau prea multe fotografii.
Citeste si:  Halloween de România

  • Baia
    Nu este nevoie de un spațiu mare pentru baie dar ar fi bine să fie un loc luminos și curat. În acest fel veți fi cuprinși de un sentiment de relaxare profundă. Este important să aveți o oglindă mare și să zugrăviți pereții în culori care se armonizează perfect cu nuanța apei.

  • Bucătăria
    Bucătăria este locul în care gătiți și vă desfătați prietenii cu nenumărate bunătăți. Cuptorul nu trebuie amplasat în mijlocul bucătăriei ci undeva lateral. Este ideal ca această încăpere să fie una bine aerisită în care să existe suficient spațiu liber.
    Nu țineți cuțitele pe blatul din bucătărie și nu atârnați cratițele la vedere. Țineți cont de faptul că obiectele suspendate nu fac altceva decât să aducă o presiune negativă asupra voastră. Lucrurile lăsate la vedere strică aspectul estetic al încăperii.

Păstrați ordine în casă pentru ca energia pozitivă să cuprindă întreg spațiul. Țineți doar lucrurile pe care le folosiți și nu depozitați chestii inutile.  În acest fel vă puteți bucura din plin de efectul Feng Shui.

Articolul precedentProprietățile ghimbirului
Articolul următorCare sunt beneficiile grâului verde?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau