Aloe Ferox

Acest produs are numeroase beneficii, avand cea mai intensa actiune detoxifianta dintre toate speciile de aloe: inhiba apetitul alimentar si imbunatateste functiile sistemului digestiv, ajuta la eliminarea toxinelor si la detoxifierea organismului, contribuind la curatarea colonului, creste rezistenta la infectii, regleaza glucoza din sange, activitatea pancreasului si drenarea limfatica.

Este, de asemenea, adjuvant in scaderea greutatii, diabet – avand efect hipoglicemiant direct, gută -eliminand acidul uric din organism, reumatism, constipaţie, leucemie, cancer la colon, cancer pulmonar, cancer de piele, candidoză digestivă, candidoză pulmonară, tromboflebită.

Studii clinice au demonstrat faptul ca administrarea timp de o luna de Aloe Ferox, denumita si aloe amara, reduce simptomele sindromului de colon iritabil.
Aloe Ferox este originara din Africa si are o arie de actiune foarte diversificata si si-a dovedit eficienta atat in bolile degenerative, cat si in curele de slabire.Capsulele Herbagetica fiind produse in Romania.

Citeste si:  Ceai slabit cu lamaie
RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedentAm încercat să urmez un stil de viaţă vegan pentru o lună şi iată ce s-a întâmplat
Articolul următor8 alimente ce pot repara o zi în care ai mâncat nesănătos
aloe-feroxDin pacate nu am avut ocazia sa testam acest produs lucru ce ne obliga sa nu il putem recomanda. Asteptam comentariile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau