Dacă vrei să îți amenajezi frumos curtea și grădina pentru a te simți în extaz atunci când privești florile și pomii este bine să te inspiri din ce ai văzut însă fi cât mai original. Dă dovadă de creativitate și încearcă să te gândești în primul rând la ce ți-ar place să vezi apoi adaptează ideile astfel încât să se potrivească cu spațiul pe care îl ai. Realizează un decor de vis și simte-te răsfățat în propria curte.

Nu este atât de greu să obții un design de invidiat, trebuie doar să te gândești profund la câteva elemente distincte și să le găsești locul perfect în grădină. Ajută-te de micile artificii care fac spațiul să pară mult mai mare și ține cont de regula simetriei. Ia în considerare câteva criterii de bază și vei obține un design care impresionează chiar și pe cei mai exigenți privitori.

Indiferent de forma curții poți obține un decor de vis dacă integrezi flori de diferite culori și mărimi în rondouri și delimitezi aleile cu pietre albe ornamentale. Imaginează-ți cât de frumos arată pomii frumos văruiți cu alb și împrejmuiți de pietre! Iar florile îți oferă un adevărat spectacol multicolor și te îmbie cu parfumul lor. Fă din propria curte sau grădină cu flori un spațiu de relaxare unde să te simți cât mai bine.

Citeste si:  Iată cum ne influențează culorile viața.Nici n-ai fi crezut

Nu uita să îi găsești un loc și unui balansoar unde să te legăni în prag de seară pe răcoare. Gândește-te că cei mici vor iubi la nebunie acest accesoriu. Desigur că din acest decor de vis nu poate lipsi o masă cu umbrelă unde să te răsfeți după o zi de grădinărit sau de ce nu, într-o după masă frumoasă de vară. Aici poate fi locul unde să îți bei cafeluța de dimineață sau unde să citești o carte bună. Acesta este locul mult visat de relaxare care să te face să te simți mereu în vacanță.

Cu siguranță atunci când privești acest decor de vis gândul îți zboară la frumos, la inedit și te incită la visare. O să vezi că te simți absolut minunat atunci când admiri grădina și o vezi cum rade de bucurie, figurativ vorbind, dacă este frumos aranjată și atent îngrijită zi de zi. Fără să faci eforturi prea mari poți realiza un design minunat dacă iei în considerare câteva reguli de bază și îți lași amprenta în mod unic.

Citeste si:  Alimente care lupta impotriva stresului

Aranjează totul așa cum îți place, bucură-te de frumusețea florilor în fiecare anotimp și savurează fructele coapte care îți înveselesc grădina cu culoarea și parfumul lor. Tot ceea ce iasă din pământ este o adevărată minune, un mit neexplicat. Bucură-te din plin de toate aceste minunății și încântă-ți privirea cu acest decor de vis.

Articolul precedentSă fi recunoscător mereu pentru ce ai
Articolul următorRugăciunea te apropie de cer

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau