Unele vedete, la fel ca si oamenii obisnuiti, tind sa fie plinute si, pentru a fi intotdeauna in forma, trebuie sa adere la o alimentatie sanatoasa.

Dieta este o modalitate excelenta de a ramane in forma. Principalul lucru este ca tipul de hrana trebuie sa fie cat mai echilibrat posibil si sa nu dauneze sanatatii. Un alt aspect important este sa se tina cont de principiile de nutritive, pentru a evita kilogramele in plus.

Spre exemplu, Irina Dubtsova a avut probleme cu greutatea dupa nasterea copilului. O lunga perioada de timp aceasta nu a putut reveni la forma anterioara, din cauza careia tatal copilului ei,  Roman Chernitsyn, a parasit-o. Bineinteles, aceasta a fost o lovitura uriasa pentru Irina.

Acesteia nu i-a mai ramas decat sa schimbe situatia. A slabit 18 kilograme si si-a promis ca nu va mai permite niciodata aparitia excesului de greutate. Bineinteles, pentru acest lucru, Irina intotdeauna monitorizeaza mancarea. Ea a ales un sistem in care isi poate permite sa manance totul, conditia fiind ca portiile sa fie  mici.

Megan Fox a refuzat  produsele lactate, iar Eva Mendes mananca de cinci ori pe zi. Vedetele uneori adera la sisteme foarte neobisnuite pentru a-si mentine silueta subtire. Deci, sa vedem:

Paleodieta Megan Fox

Acum, actrita si steaua Ninja Turtles, alias Megan Fox, asteapta al treilea copil. Desigur, dupa nastere, ea va urma o dieta pentru a intra rapid in forma. Dupa prima nastere, steaua s-a ingrasat cu 11 kilograme, pe care tot ea a reusit sa le de-a jos, aderand la paleodieta, pe care o urmeaza pana astazi.

Esenta dietei: trebuie sa utilizezi numai acele produse care erau disponibile pentru omul din pestera. La acea vreme, oamenii foloseau vanatul si culegerea fructelor si legumelor, ceea ce inseamna ca dieta ar trebui sa includa carne, legume si fructe. Megan a eliminat toate produsele lactate, zaharul si alcoolul. Megan in sine considera ca inamicul principal pentru dieta sunt produsele lactate.

Citeste si:  Andreea Banica te invata cum sa ai gene lungi si voluminoase

Ce spune vedeta?
Cei mai multi adepti ai paleiodietei stau departe de produsele lactate, deoarece laptele nu este destinat unui adult. De aceea exista multi oameni in lume care sunt intoleranti la lactoza. In plus, produsele lactate afecteaza fondul hormonal si dezvolta celulita.

Expertii impartasesc nemultumirile lui Megan pentru un produs lactat si ii acuza de multe probleme de sanatate.

Ce spun specialistii: pe de o parte, laptele cu continut scazut de grasimi si laptele acru, se refera la produse sanatoase, dietetice. Pe de alta parte, este vorba de produse lactate care provoaca adesea cresterea  kilogramelor in plus, si nu permit pierderea in greutate. Acest lucru se datoreaza faptului ca, organismul unui adult nu este nici evolutiv, nici adaptat genetic pentru a digera un numar mare dintre aceste produse. Odata cu varsta, numarul enzimelor care pot descompune proteinele din lapte scade. Din acest motiv, o treime din populatie dupa 21 de ani, dezvolta intoleranta alimentara la laptele integral si alimentele bazate pe acesta.

Sistemul 5 Factor Eva Mendez

Actrita Eva Mendez in urma unui interviu a recunoscut ca ii place sa manance delicios si este predispusa la ingrasare. Pentru a se mentine in forma, ea mananca echilibrat si isi lucreaza trupul in mod regulat, sub indrumarea unuia dintre primii formatori de la Hollywood, Harley Pasternak. Tot acesta  a creat si programul efectiv de slabire 5 Factor, pe care Eva il urmeaza de mai multi ani.

Citeste si:  Afecteaza vaccinul anti SARS CoV 2 fertilitatea? Femeile insarcinate pot sa faca vaccinul?

Esenta dietei: nu este chiar o dieta, ci o dieta echilibrata . Pentru a te mentine in forma, trebuie sa urmezi cinci reguli:
1.    Trebuie sa mananci cel putin de cinci ori pe zi in portii mici.
2.    Include in dieta cele cinci component de baza: proteine (carne, branzeturi), grasimi (ulei de masline, nuci), glucide (cereale, fructe), fibre (legume, tarate) si bauturi cu continut caloric scazut (nectar, ceai verde).
3.    Gateste mese simple.
4.    Pentru a evita acumularea gazelor in abdomen,  foloseste o parte din masa preferata, o data pe saptamana.
5.    Fa educatie fizica.
6.    Se exclud din alimentatie paine alba, briose si paste fainoase.
7.    Nu manca pe saturate.
Pentru Eva Mendez, sistemul alimentar 5Factor de la Pasternak, este foarte convenabil, aceasta afirmand urmatoarele:
„In programul meu de lucru este foarte dificil sa ader la diete stricte: in mod invariabil, exista esecuri si greutatea in exces revine. In plus, 5Factor imi acorda o indulgenta la sfarsit de saptamana,  pentru a ma bucura de mancarea preferata intr-un restaurant, ceea ce face ca aceasta dieta sa fie reala!”

Ce spun specialistii: combinatia unei singure mese cu proteine, este benefica pentru grasimea corporala, iar carbohidratii complexi sunt baza nutritiei rationale. Datorita acestui fapt, vei obtine suficienta energie (grasimi) si un sentiment lung de satietate (carbohidrati complexi), mentinand astfel,  o rata buna de metabolizare (proteine). Acest lucru, este deosebit de important pentru micul dejun.

Pentru asimilarea de grasimi ar trebui sa preferi peste, nuci, ulei de masline, pentru  proteine – carne slaba, peste, oua, produse lactate, iar pentru glucide complexe – legume verzi, care nu contin amidon si sare.

Articolul precedentAlimente care te ajuta sa slabesti si sa ai un ten de invidiat dupa nastere
Articolul următorCum sa slabesti rapid: 3 pasi simpli, bazati pe stiinta

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau