Frumoasa cantareata Andreea Banica, in varsta de 39 ani, este una dintre vedetele consacrate de la noi.  

Aceasta s-a lansat in 1998 la Festivalul de la Mamaia si curand a format trupa Exxotic impreuna cu Iulia Chelaru si Claudia Patrascanu. Cele trei frumuseti au avut un succes urias cu primul lor single Sexy. Dupa destramarea trupei Exxotic, Andreea, impreuna cu Cristina Rus, au format trupa Blondy, care s-a destramat in 2005, cand cele doua cantarete s-au dedicat carierei solo.  

Andreea Banica este o femeie implinita si in viata personala, nu numai in cea profesionala. Cantareata este mamica a doi copii minuntati, o fetita Sofia si un baietel Noah.  

Artista gaseste timp sa ofere si sfaturi de beauty, pe blogul sau personal, de unde aflam cum putem sa avem gene lungi si voluminoase. 

Andreea ne sfatuieste sa folosim Vitamina E care este cunoscuta pentru faptul ca stimuleaza cresterea genelor. De asemenea poti folosi si ulei de ricin, pe ambele le poti achizitiona de la un plafar sau o farmacie. Seara, inainte de culcare, tapeaza genele cu un disc demachiant pe care picuri putin ulei de ricin si Vitamina E uleioasa. Repeta procedura seara de seara si rezultatele nu vor intarzia sa apara. 

Citeste si:  Probele arata ca vaccinul Pfizer-BioNTech este sigur si eficient pentru copii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani.

Vedeta ne dezvaluie si un truc prin care putem face genele sa para mai voluminoase. Aceasta ne sfatuieste ca dupa primul strat de rimel sa aplicam pe gene pudra de talc si apoi al doilea strat de rimel. Asfel genele vor parea de doua ori mai voluminoase.  

Daca iti doresti gene curbate, nu uita sa folosesti aparatul de intors genele, acesta le va oferi o forma curbata, naturala. 

Andreea Banica, ne sfatuiste sa masam zilnic ploapele, 10 minute, acest lucru va stimula cresterea genelor si va ajuta ochii sa se curete. Masati genele cu ulei de ricin, dupa ce ati demachiat ochii foarte bine. 

Demachierea in fiecare seara este esentiala, daca genele nu sunt curatate de rimel, seara, in timpul somnului se vor lipi si se vor rupe. De asemenea, daca nu curatati ochii de machiaj, se pot produce infectii, sau vederea va poate fi afectata, in timp.  

Citeste si:  Despre frumusetea lui Beyonce Knowles

Un sfat foarte important, de la Andreea este sa oferim genelor timp sa respire. Este important sa avem zile in care nu ne machiem deloc, cel putin odata, de doua ori pe saptamana, pentru ca pielea si genele sa se regenereze. Tineti cont ca produsele de machiaj sunt chimicale si pe termen lung fara o igiena si folosire corecta, pot dauna. 

Repeta ritualurile recomandate de Andreea Banica si nu uita sa ai grija de genele tale, sa demachiez corect ochii, sa masezi ploapele si sa folosesti uleiuri pentru cresterea genelor. Pentru mai mult volum foloseste pudra de talc intre cele doua straturi de rimel si vei avea si tu gene de vedeta, lungi si voluminoase.  

Andreea  Banica desi este mamica si cantareata, se dedica sa transmita mai departe trucurile sale de beauty care au ajutat-o sa fie una dintre cele mai frumoase cantarete din Romania.  

Articolul precedentCum a reusit Andra sa slabeasca 15 kilograme in 4 luni, dupa sarcina
Articolul următorCum sa iti mentii sanatatea apeland la produsele BIO

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau