Cand vine vorba de un stil de viata sanatos, Andreea Marin este una dintre vedetele de la noi care ne demonstreaza cat de bine poti arata daca adopti si tu o alimentatie corecta.

Frumoasa prezentatoare TV arata la cei 42 ani ai sai superb si spune ca acest fapt se datoreaza in primul rand unei diete echilibrate si corecte. Inca de pe vremea cand prezenta emisiunea „Surprize surprize”, Andreea s-a remarcat prin stilul ei feminin, elegant si firea calda, care au ajutat-o sa ramana in inimile romanilor inca de cand avea 25 ani.

De-a lungul timpului Andreea a prezentat mai multe documentare, a fost director editorial de revista, purtator de cuvant si imagine al unor branduri renumite, autor de carte, are o fundatie de binefacere, o linie de imbracaminte pentru bebelusi, a castigat medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva cu un body extensibil, pentru copii, inventat de ea, este mamica unei fetite, Violeta, nascuta in urma casniciei cu Stefan Banica Jr si se poate lauda cu faptul ca este prima jurnalista din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara o dieta alimentara echilibrata si mult sport, spune ea.

Citeste si:  Studiile arata ca otetul nu este benefic pentru pierderea in greutate

De pe blogul vedetei aflam ca daca doresti sa ajungi la silueta perfecta este important sa nu ai in frigider alimente pe care nu ar trebui sa le consumi. Goleste frigiderul de toate alimentele nesanatoase si toate dulapurile de dulciuri si nu uita sa scapi si de uleiul de floarea soarelui, s-a terminat cu prajelile. Planuieste-ti mesele pentru saptamana viitoare si umple frigiderul numai cu alimente sanatoase, fructe, legume, lactate, carne slaba de pui sau peste. Mergi la piata si alege produse naturale de la tarani, vei simti gustul adevarat al fructelor si legumelor. In locul cartofilor prajiti preferati, opteaza pentru cartofi fierti cu unt, foloseste numai ulei de masline la salate si incearca sa reduci cat mai mult din meniurile cu carne. Opteaza in schimb pentru  salate de legume cu branza sau salate din mai multe fructe.

Citeste si:  O descoperire recentă a atras atenția lumii medicale: tratarea obezității prin intermediul terapiei genice.

Nu uita niciodata de micul dejun, acesta este cea mai importanta masa a zilei. Daca nu esti obisnuita sa mananci dimineata, incepe cu un singur fruct, o banana, un mar, o para, o piersica, sau un iaurt la care poti adauga fructe. In timp creste portia sau opteaza pentru un mic dejun mai complex care sa includa oua, branza, legume, paine integrala, un smoothie sau orice ai pofta si este sanatos.

Andreea ne sfatuieste sa consumam alimentele mai bogate in calorii in prima parte a zilei, astfel putem arde caloriile pana seara si acestea nu se depun. De asemenea, nu mancati dupa ora 18:00, organismul are nevoie de timp pentru a digera mancarea si nu este sanatos sa o faca in timpul somnului. Acest lucru te va ajuta sa ai si un somn mai linistit si odihnitor.

Fa-ti un plan si tine-te de el, nu iti incalca propriile reguli, ai rabdare, nu renunta pana nu ajungi unde iti propui si ai incredere in tine, ne invata Andreea.

Articolul precedentCarmen Bruma te invata cum sa reduci celulita
Articolul următorVedeta care isi creste copilul singura, Mihaela Radulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau