Al doilea loc dupa chirurgia plastica, pe lista celebritatilor, il ocupa fara indoiala folosirea produselor cosmetice naturale. Spre exemplu Kim Kardashian foloseste adesea creme pe baza de ulei exotic de chimen negru. Instrumentul preferat al acesteia este crema anti-imbatranire si anti-rid pentru linia de umplere de sub ochi, reprezentand si un remediu excelent pentru ingrijirea pielii. Crema pe baza de chimen negru hidrateaza pielea in profunzime si ajuta la regenerare.

Multe femei cred ca principalul lucru, este sa te imbraci elegant si sa folosesti un make-up la moda. Dar, pentru ca toate acestea sa iasa in evidenta, importanta este abilitatea de a prezenta si sublinia frumusetea pielii. Femeia care are o piele frumoasa, picioare fine si un par matasos, si mai ales daca stie sa se deplaseze liber si in mod natural, cu siguranta va atrage atentia oamenilor. Deci, o femeie ca sa iasa in evidenta are nevoie de un mers frumos, sa fie relaxata, sa se imbrace cu gust, sa utilizeze un machiaj adecvat, sa detina autocontrolul asupra comportamentului si a emotiilor. Frumusetea corpului depinde de starea de sanatate. Avand un regim alimentar echilibrat, suficiente exercitii fizice, odihna adecvata, un fond emotional pozitiv si desigur igiena de zi cu zi, o femeie va fi capabila sa incante pe oricine.

Citeste si:  5 celebritati vorbesc despre sanatatea psihica pe timp de carantina

Te-ai intrebat vreodata de ce vedetele au pielea intotdeauna sanatoasa si frumoasa? Apoi ce fac cu acneea, roseata si ridurile? Desigur ca exista o serie de trucuri eficiente care fac ca pielea sa arate exact in modul in care doresti, dar exista si diverse produse cosmetice atat pentru piele cat si pentru par  si nu este niciodata prea tarziu sa le folosesti.

Kim, impreuna cu surorile ei Kourtney si Hloya Kardashian au lansat propria linie de produse de ingrijire a parului inca din anul 2015. Ingredientul principal al tuturor produselor de frumusete a liniei Kardashian, a devenit uleiul exotic de chimen negru, cunoscut pentru efectul sau antioxidant. Uleiul hidrateaza si intareste parul, facandu-l neted, lucios si puternic. Linia prezinta produse de ingrijire si styling, precum si produse SOS de tip sampon uscat si balsam  pentru par.

American Beauty  este o marca renumita, pentru faptul ca utilizeaza sucuri naturale pentru a crea produsele cosmetic. Principala linie a brandului este reprezentata de produsele de ingrijire ale pielii. De anul trecut, actrita Gwyneth Paltrow, a introdus sucul natural si in paleta de machiaj pentru frumusete, create in tandem cu un stil de viata sanatos. Desigur, produsele cosmetice organice  sunt create in conditii de siguranta, fiind folositi fito-pigmenti naturali din musetel, trandafiri, liliac, morcovi si vinete, produsele de machiaj astfel create, fiind foarte rezistente.

Citeste si:  Andreea Banica te invata cum sa ai gene lungi si voluminoase

Mult experimentata lotiune 2 in 1 ” Lanier Phyto”  pe baza de ulei de argan, proteine de grau, ardei iute si extract de hamei, socheaza cu rezultatele uimitoare. Parul grav afectat, varfurile despicate si chiar nivelul redus de stralucire, de sanatate si de frumusete, isi poate recapata vigoarea si stralucirea, precum si aspectul matasos, cu ajutorul uleiului miraculos de argan.

Bine cunoscutul model brazilian Gisele Bundchen a admis ca uleiul de argan, in special produsele cosmetice pe baza de ulei de argan, reprezinta o parte integranta de ingrijire a corpului si a parului. De acest ulei ”magic” se folosesc si celebritati precum Kim Kardashian, Madona, Selena Gomez, Angelina Jolie, Shay Mitchell, Salma Hayek, Taylor Swift si multe altele.

Articolul precedentTehnologia “oxigen hiperbaric” folosita de Madonna pentru a ramane frumoasa
Articolul următorEva Mendes, mereu stralucitoare cu ajutorul uleiului de argan

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau