Amestecul despre care vom vorbi a fost şi este utilizat de cei din comunităţile amish ca tratament natural pentru diverse boli şi în general pentru a avea un sistem imunitar puternic. Studiile recente au arătat că acest vechi remediu natural poate îmbunătăţi simţitor presiunea arterială şi face să scadă nivelul colesterolului. Pentru cei din comunitatea amish a făcut minuni, aşa că şi tu poţi obţine aceleaşi rezultate

Ce conţine?
Cele mai multe dintre ingrediente sunt relativ banale, aşa că dacă nu le vei găsi în casă, poţi merge la orice hipermarket să le cumperi. Ca să prepari remediul, ai nevoie de usturoi, ghimbir, oţet de cidru de mere şi suc de lămâie. Dacă doreşti, poţi adăuga nişte miere organică, de preferinţă de la producătorii locali.

Cum se prepară

Primul lucru care trebuie făcut este pregătirea corectă a ingredientelor. Începi prin a curăţa un căţel de usturoi şi o bucată de ghimbir, apoi pune-le într-un vas. Adaugă o linguriţă de oţet de cidru de mere, zeamă de lămâie şi mierea. Amestecă-le şi pune compoziţia la frigider pentru cinci zile.

Citeste si:  Omnicron se răspândește destul de rapid. La ce ne putem aștepta în noul an?

Administrare
După ce au trecut cele cinci zile, poţi începe să te bucuri de remediul natural preparat chiar de tine şi de efectele acestuia. Trebuie să iei o lingură înainte de fiecare masă, dar nu mai mult de trei pe zi. După o săptămână în care ai consumat acest preparat, poţi merge la doctor pentru a îţi face analizele de sânge şi atât tu, cât şi el, veţi fi uimiţi să vedeţi că tensiunea şi nivelul colesterolului au scăzut. Nu consumaţi acest amestec pe stomacul gol, deoarece poate da arsuri.

Articolul precedentCea mai bună reţetă de budincă de chia (+ 5 derivate delicioase)
Articolul următorCremă pentru bebeluşi, făcută în casă

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau