Tehnologia revolutionara cu oxigen hiperbaric pentru ingrijirea pielii a intrat si in atentia vedetelor. Madonna utilizeaza acest sistem de oxigen de compresie, prin aplicarea pe fata a unui ser special anti-imbatranire, care consta in diverse cantitati moleculare de acid hialuronic si oxigen hiperbaric introduse sub presiune in piele.

Preparatele cosmetice folosite de artista in mod obisnuit, sunt formule pe baza de acid hialuronic  care lupta cu succes asupra efectelor imbatranirii. Madonna, una dintre cele mai celebre cantarete din lume, arata foarte tanara, undeva in jurul varstei de 30 de ani,  datorita acestei tehnologii inovatoare cu oxigen hiperbaric. Tratamentul inovator consta in hidratarea profunda a pielii si saturarea cu ingrediente sanatoase in mod constant, creand o hidrodinamica perfecta. Madonna a inclus in toate liniile sale de tratament acidul hialuronic pentru a revigora, a restabili si a proteja pielea.

Intraceuticals, este o filozofie reala a produselor de ingrijire a pielii. Intraceuticals sunt produse si tratamente care fac fata problemelor pielii, oferind rezultate nu numai instantanee ci si de lunga durata. Gama de produse include o serie de dispozitive de inalta performanta, concepute pentru a spori rezultatele procedurii. Aceste instrumente aduc echilibru si ajuta la corectarea imperfectiunilor pielii, cum ar fi pielea uscata, imbatranita, pigmentata etc. Madonna stie exact ca o tehnica care nu are egal in eficienta, confort si siguranta, are ca scop:

  • Eliminarea ridurilor de suprafata si a celor profunde
  • Corectarea conturului facial si a gatului
  • Hidratarea profunda a pielii
  • Corectarea rozaceelor pigmentare
  • Solutionarea problemelor tenului gras si acneic indiferent de varsta.
Citeste si:  Cum a pierdut in greutate actrita Kirstie Alley

Madonna spune ca aceste proceduri nu sunt dureroase, ci foarte confortabile, iar rezultatele unor astfel de proceduri sunt asemanatoare cu tehnica injectabila de biorevitalizare si mezoterapie. Procedurile cu aparatul Intraceuticals nu are contraindicatii sau efecte secundare si este compatibil cu toate metodele existente, inclusiv metode de umplere cu laser pentru intinerire si poate fi efectuata in orice perioada a anului.

Rezultatele acestui tratament sunt vizibile pe chipul Madonnei. Sunt reduse liniile fine ale ridurilor, pielea este hidratata profund, tonifiata, iar roseata este eliminata. Mai mult decat atat, tratamentul poate fi efectuat chiar si la domiciliu, nu numai la saloanele de infrumusetare sub stricta atentie a unui specialist.

Citeste si:  Dieta si stilul de viata al Juliei Roberts

Vedeta mai spune ca tratamentul este foarte  placut si foarte relaxant si este potrivit pentru toate tipurile de piele. Oxigenul pur sub presiune ridicata, satureaza acidul hialuronic al pielii la fel ca vitaminele sau antioxidantii puternici. Datorita hidratarii profunde si a saturatiei cu oxigen, imediat dupa prima sedinta, pielea arata neteda si proaspata, tanara si supla.

Procedura reprezinta o alternativa naturala a preparatelor injectabile Botox si este un relaxant muscular eficient, deoarece in piele este introdus oxigen pur sub presiune, oferind ridurilor o netezire puternica cu efect relaxant. Chiar de la primul tratament, pielea fetei este neteda si intinsa, tonifiata si straluceste de tinerete.

Tenul Madonnei are un aspect tineresc si radiant, proaspat si revitalizat, deoarece tratamentul depigmenteaza pielea, reduce liniile fine si micile defecte, iar acidul hialuronic hidrateaza pielea profund.

Articolul precedentCum isi infrumuseteaza pielea actritele de la Hollywood
Articolul următorKim Kardashian si efectele benefice ale produselor cosmetice naturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau