Dacă lucrați mai mult la birou și va confruntați cu dureri de spate acute țineți cont de sfaturile specialiștilor pentru a redobândi o stare de bine. Există câteva trucuri ușoare care va ajută să îndepărtați durerea de spate și să va mențineți sănătatea.

Pentru cei care au muncă de birou durerile de spate reprezintă o problemă destul de des întâlnită. Este ideal să aveți un birou adecvat și un scaun ergonomic care menține forma corectă a spatelui. Pentru a ameliora durerile de spate, trebuie să adoptați câteva reguli de bază și veți vedea că postura spatelui se va îmbunătăți în mod remarcabil.

  • Poziționați ecranul calculatorului la o înălțime potrivită
    Țineți cont de faptul că ecranul calculatorului trebuie să se afle la nivelul privirii. În caz contrar trebuie să lăsați mereu privirea în jos ceea ce cu timpul poate duce la dureri de gât.
  • Aveți grijă că lumina naturală să vină  dintr-o parte
    Nu lucrați niciodată cu spatele sau cu fața la o fereastră pentru că toată lumina se reflectă direct în monitor sau chiar în față. În această situație trebuie să va concentrați privirea să scrieți la calculator ceea ce poate duce la apariția durerilor de ochi.
  • Poziționați în mod corect tastatura și mouse-ul
    Tastatura și mouse-ul trebuie să permită încheieturii mâinii să rămână dreaptă pentru că altfel veți sta mereu cu mâna încordată. Acestea trebuie să fie poziționate cât mai aproape de mână pentru a putea fi ușor folosite.
  • Folosiți un suport pentru picioare
    Dacă atunci când stai jos la calculator, picioarele sunt în aer sau sub scaun, trebuie să faceți un suport care să va ajute să va sprijiniți picioarele. Dacă veți avea o postura corectă nu veți simți durerea de picioare.
  • Faceți pauze dese
    Încercați să nu stați ore în șir pe scaun, ci mai ridicați-vă din când în când. Luați câte o pauză la fiecare jumătate de oră dacă este posibil sau cel puțin la o oră. Stați în picioare pentru câteva minute pentru a va relaxa mușchii. Ridicați-vă de pe scaun și plimbați-vă până la geam și înapoi pentru o stare de bine.
Citeste si:  Cum se mentine Jennifer Aniston fit la 51 de ani
Articolul precedentDietă indiană va ajută să slăbiți 7 kilograme în 7 zile
Articolul următorReguli demne de urmat pentru tăticii de fete

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau