Femeile cheltuiesc în medie, cu 76% mai mult pentru îmbrăcăminte decât bărbații. Cu toate acestea, succesul oricărui outfit nu depinde întotdeauna de suma cheltuită de oameni. Multe persoane investesc în garderoba lor și cu toate acestea, nu reușesc să arate elegant. Deși e greu de crezut, există multe piese vestimentare care te fac să arăți ieftin.
Stiliștii au creat o lista de sfaturi care te pot ajută să arăți uimitor și niciodată ieftin.
Iată ce detalii te dezavantajează și te fac să arăți ieftin, indiferent de prețul produselor :

1. Piese la modă din sezoanele anterioare
Problema cu aceste tipuri de haine este că fiind ultramoderne, arată peste un sezon demodate. Ultima modă reprezintă mereu un demers riscant și costisitor. Stiliștii te sfătuiesc să îți completezi garderoba de bază cu haine care nu își vor pierde relevanța în timp.

2. Îmbrăcăminte supradimensionată
Chiar și un articol neutru, precum o cămașă albă care ar trebui să se potrivească la orice, poate arăta urât dacă nu ți se potrivește perfect. Hainele supradimensionate, care atârnă pe corp, sunt acum la modă, deși nu avantajează practic pe nimeni. de mult timp acum. În afară de a le posta pe Instagram, astfel de haine supradimensionate arată ieftin și nu te sfătuim să le porți.
Poate că hainele supradimensionate arată elegant pe modelele cu un aspect mai relaxat, care poartă machiaj strălucitor, accesorii și tocuri înalte. Dar o doamna care poartă un bebeluș, o umbrelă și pungi grele pe brațe va arăta că și cum ar fi împrumutat acest articol supradimensionat de la prietena ei, care cântărește cu 30 de kilograme mai mult decât ea.
Interesant este că stiliștii recomandă adesea confecționarea hainelor de către croitor, exact pe mărime, mai degrabă decât alegerea ținutelor largi, cu dimensiuni prea mari.

3. Nituri colorate
Niciodată nu ar trebui să vă grăbiți în timp ce cumpărați blugi noi. După ce îi încercați și verificați cusăturile, asigurați-vă că verificați toate niturile și fermoarele. Niturile colorate pot face ca blugii să arate unici, dar numai până când sunt băgați în mașina de spălat.
Chiar și coloranții de înaltă calitate se vor estompa după ce au fost spălați, ceea ce face ca hainele să arate urat. Atenție la semne: acestea trebuie să corespundă mărcii blugilor. Acest lucru va ajută, de asemenea, să verificați autenticitatea achiziției.

Citeste si:  Top 14 moduri de a-ti face garderoba sa arate mai scumpa decat este

4. Blugi cu inscripții sau panglici
Blugii cu inscripții nu mai sunt la modă, nici măcar pentru Victoria Beckham. Numeroase inscripții, dungi, fermoare și nituri sunt invers proporționale cu valoarea articolului vestimentar (cu excepții rare).
Vrei să arăți de înaltă clasă? Optează pentru blugi cu un stil minimalist – cu cât este mai simplu, cu atât mai bine. Asigura-te că acorzi atenție calității articolului. Țesătura nu trebuie să iasă în zona genunchiului sau să se ridice în zona taliei. Nu îți fie teamă că blugii simpli vor arăta banal. Materialul de calitate se asortează cu cămăși, curele de piele și pantofi de bună calitate, pentru a arată stilat.

5. Combinațîi ciudate de culori
Incapacitatea de asorta îmbrăcămintea poate face ca și hainele cele mai trendy și scumpe să pară ieftine. Nuanțele puternice nu sunt potrivite pentru ținuta zilnică. Hainele strălucitoare ar trebui să fie echilibrate cu tonuri pastelate – sunt culorile care stau la baza garderobei. Este bine dacă una dintre culori poate fi neutră, cum ar fi negru, alb sau nude.
Pe de altă parte, multe fete care sunt inspirate de ideea garderobei de bază, refuză să poarte culori strălucitoare. Culorile gri, bej și negru predomină în garderoba lor. Dacă combinația de culori strălucitoare vi se pare prea îndrăzneață, începeți prin a combina mai multe lucruri de aceeași culoare într-o singură ținută, dar în nuanțe diferite.

6. Cusături de calitate scăzută
Obiectele de îmbrăcăminte riscă să se descose prin utilizare. Dar chiar și cusăturile care arată normal la prima vedere nu garantează că obiectul a fost cusut bine.
Atenție la zonele în care se îmbină cusăturile – capătul unei cusături ar trebui să se potrivească perfect cu începutul celei de-a două cusături pe celălalt capăt. Cusăturile unor articole de înaltă calitate sunt toate bine realizate, în special în locurile în care materialul este întins sau frecat. În caz contrar, s-ar putea să ajungeți la cusături desprinse sau rupte după primul ciclu de spălare.

Citeste si:  Top 12 trucuri pentru rezolva cele mai neplacute probleme vestimentare

7. Zgârieturi pe ochelari
Lentilele zgâriate de pe ochelari pot arăta neplăcut, ceea ce indică o posibilă neglijență a proprietarului lor. Dar mai ales, arată ieftin. Modelele mai scumpe de ochelari de soare sunt mai puțin predispuse la zgârieturi și, în plus, sunt sigure pentru purtătorii lor.
Ochelarii sunt unul dintre cele mai spectaculoase accesorii. Orice deteriorare evidentă va spori ieftinitatea materialului. De aceea, dacă purtați ochelari cu lentile din plastic care nu sunt scumpe, asigurați-vă că urmăriți cu atenție starea lor și transportați-le într-un etui special pentru a nu le zgâria.

8. Tricouri cu sloganuri
Hainele cu inscripții și poze nostime pe ele sunt minunate pentru adolescenți sau la ocazii speciale (cadou sau un costum pentru o petrecere). Dar în viața de zi cu zi, îi fac pe adulți să pară copilăroși și imaturi. Tricourile imprimeuri care atrag atenția pot de asemenea să arate ieftin.

9. Blană falsă ieftină
O haina de blană falsă este frumoasă, dar mai ales ecologică. Branduri cunoscute din lume includ acest material în colecțiile lor. Brandurile mai puțin cunoscute fac articole de îmbrăcăminte cu blană falsă, dar încearcă adesea să economisească bani prin calitatea acestei blănuri false. Gulerul de blană trebuie să fie detașabil, astfel încât să poți spăla obiectul de îmbrăcăminte fără el. Încearcă să acorzi importantă calitățîi acestui accesoriu.

10. Nasturi care lipsesc
Nasturii sunt cele mai puțîn vizibile detalii ale îmbrăcămintii, până când lipsesc. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă verificați periodic hainele pentru prezența tuturor elementelor sale mici. Nasturii lipsă arată foarte neglijent și nu sunt scuzabili nici chiar când descoperiți lipsa atunci când va grăbiți să plecați de acasă. Nu ieși afară niciodată cu nasturi lipsa – îți va strica aspectul și va face ca ținuta ta să pară ieftină și neplăcută.

Articolul precedentTop 5 trucuri de fashion care rezolva problema “nu am cu ce sa ma imbrac”
Articolul următor10 lecții de modă de la Giorgio Armani

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau