Beyonce a devenit una dintre femeile care au decis sa nu piarda in greutate pana la dimensiunea zero, doar de dragul modei. Soldurile si fesele ei au fost intotdeauna remarcabile, insa aceasta este starea lor naturala, fara ca actrita sa intervina in vreun fel. Intrebata ce diete foloseste, Beyonce a raspuns ca nu sta pe o dieta si ca asa a lasat-o natura. In anul 2005, fiind ceva mai plinuta, ea a recunoscut ca are o mare pasiune pentru fast-food si gogosi, pentru ca apoi sa apara dintr-o data mai slaba cu 10 kg, in filmul „Dreamgirls”.

Dieta cu limonada

In cele din urma,  Beyonce a recunoscut ca a trebuit sa tina o anumita dieta cu limonada. Aceasta metoda de a pierde in greutate, a fost descoperita in anii saptezeci, fiind denumita Master Cleanse. Si, in ciuda faptului ca numele sau este potrivit mai mult pentru o solutie lichida de curatat geamurile, planul in sine a fost foarte eficient. In principiu, nu este surprinzator, deoarece dieta cu limonada ziua arde grasimile, iar noaptea este un foarte bun laxativ.

Iata care este aceasta dieta minune cu limonada:

Se stoarce o lamaie intreaga, iar sucul rezultat se amesteca cu doua linguri de sirop de artar,  una de miere de albine si 5 grame de ardei iute. Toate ingredientele sunt dizolvate intr-o jumatate de litru de apa purificata. Se bea un pahar la fiecare trei ore. Uneori limonada se incalzeste, alteori este recomandata a se bea imediat ce apare senzatia de foame. Aceasta dieta permite ingerarea si a altor alimente. In cazul in care aceasta reteta devine insuportabila, se poate consuma o supa de telina, varza si praz sau se pot da prin blender, consumandu-se ca atare, imediat ca apare senzatia de foame. Aceasta dieta a fost consumata de Beyonce inainte de filmare, timp de 30 de zile. Vointa vedetei a fost invidiata de multa lume si mai ales de staruri.

Citeste si:  Kim Kardashian si efectele benefice ale produselor cosmetice naturale

Atentie insa! Dieta cu limonada, poate fi periculoasa pentru sanatate, deoarece, scade la extrem nivelul caloriilor, scade imunitatea, irita structura peretelui stomacului. Acest experiment poate fi facut de oameni perfect sanatosi, si mai mult decat atat, dieta cu limonada poate sa provoace atat anorexie cat si bulimie.

Macrobiotica extrema

Intrebata fiind, Beyonce a spus ca ea nu a respectat dieta, insa daca are nevoie sa piarda in greutate pentru a putea fotografia, isi impune o dieta macrobiotica fara sare, timp de o saptamana. Vedeta mananca in tot acest timp numai cereale, cate 3-5 portii pe zi, o portie reprezentand trei lunguri de cereale. Cu aceasta dieta poti pierde in greutate 6 kg in doar o saptamana. Sustinatorii numesc dieta, purificare pentru corp, recuperarea metabolismului, dieta de pierdere in greutate. Daca ar fi sa cerem sfatul medicilor, cu siguranta acestia ar spune ca microbiotica este in mod clar nesincera, deoarece in tot acest timp nu ai suficiente proteine si grasimi si ca aceasta dieta nu poate fi facuta mai mult de 5 zile, existand posibilitatea de a lua iar in greutate, in cazul in care vei ridica aportul caloric normal. Timp de sapte zile trebuie sa adaugi treptat fructe si legume in primul rand, si apoi lapte, peste si carne, in aceasta ordine.

Citeste si:  Sfaturi de la Katy Perry pentru o piele stralucitoare

Acum, Beyonce a trecut la un plan nutritional complet individual, care se incadreaza in principiile dietei de cinci factori. Ea mananca de trei ori pe zi si chiar si intre mese si merge la sala de sport de cel putin 4 ori pe saptamana. Insa, vedeta mai pierde foarte multe calorii cu dansul si repetitiile.

 

Articolul precedentVreau sa fiu alias Zeta Jones
Articolul următorCantareata Polina Gagarina si adevarata ei poveste

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau