Slăbeşte rapid cu aceste băuturi simple făcute în casă. Începerea zilei cu un pahar din oricare dintre băuturile din această listă, s-a dovedit de-a lungul anilor că ajută la o slăbire mai rapidă.
Cu toate astea, dieteticientii spun că aceste băuturi nu te vor ajuta într-un mod magic să slăbeşti. De fapt, nici o băutură nu poate face asta de una singură. Însă există câteva băuturi de acest fel care, în combinaţie cu un stil de viaţă sănătos, pot să îţi susţină eforturile de a slăbi.
Iată o listă a unora dintre aceste băuturi.

1.Apa cu lămâie
Când vine vorba de slăbit, apa cu lămâie este de mare ajutor.
Polifenolii (compuşi din plante ce acţionează ca antioxidanţii) din coaja de lămâie şi care se găsesc de asemenea şi în sucul ei, pot ajuta ficatul să ardă grăsimea. În orice caz, zeama de lămâie nu ar trebui consumată doar dimineaţa, ci ar trebui folosită ca substitut pentru alte băuturi bogate în calorii, cum ar fi cafeaua cu zahăr sau sucurile de fructe.

Citeste si:  Supa care nu îngraşă

2. Sucurile vegetale
Integrarea sucurilor vegetale în dietă, te va ajuta să slăbeşti natural, deoarece aceste sucuri îţi îmbunătăţesc digestia şi procesul de eliminare a resturilor, te fac mai suplă şi eficientizează felul în care sunt digerate alimentele obişnuite. Sucurile vegetale te ajută şi să nu mai ai poftă de junk food. Vei începe să refuzi zahărul procesat şi vei alege mai degrabă fructele şi legumele proaspete.

3. Apa cu infuzie de fructe
Fructele şi fibrele dietetice din lămâie, castravete, ghimbir şi mentă, sunt toate infuzate în apă pentru a obţine această băutură sănătoasă de slăbit.
Castravetele este un minunat aliment antiinflamator. Ghimbirul arde grăsimea eficient, ceea ce permite vaselor de sânge să se extindă, astfel că circulaţia este îmbunătăţită şi în acelaşi timp dă un imbold metabolismului. Datorită conţinutului bogat de vitamina C şi antioxidanţi, lămâia, pe lângă că arde grăsimile din corp, te energizează. Menta nu doar că îţi calmează poftele însă îţi şi alină stomacul după ce mănânci. Apa ajută la hidratare.

Citeste si:  Dieta Ornish, o dieta pentru o inima sanatoasa

4. Sucul de grapefruit
Prin consumul unei mici cantităţi de suc de grapefruit înainte de masă, îţi vei potoli apetitul şi rezistenţa la insulină se va îmbunătăţi. Grapefruitul este binecunoscut şi pentru faptul că este o sursă naturală de vitamina C, care îmbunătăţeşte metabolismul.

5.Apa
Consumul crescut de apă îţi ajută metabolismul, îţi scade apetitul şi te ajută să lupţi cu greutatea cauzată de retenţia de apă.
Apa te face să te simţi sătulă şi astfel vei mânca mai puţin, deci vei consuma calorii mai puţine, astfel că vei slăbi mai uşor.

Articolul precedentTop 3 cele mai populare diete ale anului – dieta Dukan, dieta doctorului OZ, dieta cu apa
Articolul următorAcest truc de doar cinci minute te va ajuta să slăbeşti fără dietă

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau