Ceai pentru slabit Adnatura

Dupa cum spune si titlul, acest ceai este pentru slabit, insa sa aruncam o privire asupra ingredientelor sale.
Ingrediente: ceai verde frunze, coada calului iarba, fructe de maceste, frunze de mesteacan, scoarta de crusin, fructe de coriandru, flori de soc, frunze de stevie dulce.
Din tot acest amestec de plante si fructe, doar cateva sunt recunoscute in procesul de ardere al straturilor adipoase, pe cand celelalte sunt mai degraba pentru arderea toxinelor si pentru o digestie mai usoara.
Se recomanda sa se bea intre 1 si 2 litri de ceai pe zi, iar prepararea sa se face prin infuzie, turnand 1-2 pliculete in apa clocotita.
Din pacate nu am putut gasi nici o informatie despre posibile efecte adverse ale acestui ceai. Este diuretic? Prezinta efect laxativ? Exista si alte contraindicatii in privinta unor anumite categorii de oameni aparte?
Fabricat in Romania, acest ceai pare sa fie ideal pentru detoxifiere si nu pentru slabire. Pentru slabire cu toti dorim efecte imediate, iar ingredientele nu sunt deloc convingatoare si mai ales concentratia lor.
Ca si supliment alimentar este perfect, pentru a nu ne cadea greu la stomac mancarea, dar pentru slabit aduce numeroase semne de intrebare si procesul se va desfasura cu siguranta greu.

Citeste si:  Obecon Diab 60Cps Sun Wave Pharma
Articolul precedent5 motive pentru care copilului tău îi este mereu foame
Articolul următorCeai slabit Sveltaflor

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau