Grăsimea de pe abdomen și colăceii sunt una dintre principalele probleme atunci când vrem să slăbim, iar asta pentru că, la abdomen este cel mai greu să slăbești și foarte ușor să te îngrași. În plus, grăsimea de pe abdomen ne poate influența sănătatea și nu în cel mai bun mod. Iată câteva trucuri pentru a slăbi în zona abdomenului mai ușor.

1.Evită zahărul

Consumul de zahăr obosește ficatul, motiv pentru care acesta îl transformă în grăsimi. Alimentele care conțin mult zahăr și sucurile acidulate contribuie foarte mult la depunerea grăsimii pe abdomen. Mai mult, sucurile acidulate pot balona și pot da impresia că sunteți mai gras decât în realitate.

2.Faceți sport regulat

Sportul nu doar că ne ajută să scăpăm de colăcei, dar are o mulțime de avantaje pentru sănătatea noastră, cu condiția să facem mișcare în mod regulat. Este recomandat mersul pe jos, înotul și alergarea. De asemenea, sportul vă va ajuta și să vă mențineți în formă, după ce ați ajuns la kilogramele dorite.

Citeste si:  Green Sugar - zaharul sanatos care nu ingrasa

3.Evitați excesul de sare

Excesul de sare și diverse produse procesate, pot duce la retenția de apă în organism. Retenția de apă vă va face să păreți mai pufoși decât sunteți, dar vă va da și o senzație foarte neplăcută.

4.Consumați fibre

Specialiștii recomandă consumul de fibre solubile pentru că absoarbe apa și formează un gel care ajută digestia și ajută la pierderea greutății la nivelul abdomenului. Alimentele recomandate sunt: semințe de in, varză de Bruxelles, leguminoasele, mure și avocado.

5.Dormiți suficient

În urma unor studii, s-a demonstrat că privarea de somn sau odihna insuficientă pot duce la creșterea greutății, așadar, dacă aveți insomnie, este bine să consultați un medic.

Citeste si:  Alimente care îți ascund vârsta. Știai că există?

5. Jurnalul alimentar

Pentru a pierde în greutate, este esențial să nu consumați mai multe calorii decât are corpul nevoie. Pentru asta puteți folosi aplicații pe telefonul mobil, sau puteți să aveți un jurnal alimentar, unde să țineți evidența caloriilor.

6. Consumați pește

Dacă, în general, nu este recomandat consumul de alimente grase, atunci când este vorba despre pește, se recomandă consumul de pește gras, o dată pe săptămână. Acesta conține omega 3, care ajută la eliminarea grăsimilor viscerale. Puteți consuma somon, herig, sardine și macrou.

Pe lângă regulile de mai sus, puteți încerca ceaiul verde, puteți combina diverse alimente, în funcție de organismul vostru și de felul în care el reacționează. Cu răbdare și perseverență, abdomenul vostru va arăta exact așa cum vă doriți.

Articolul precedentDetalii care fac diferența dintre o femeie și o doamnă
Articolul următorCe este Babysitting virtual? Ar putea fi raspunsul la rugaciunile parintilor in timpul COVID-19?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau