Ceai purificarea organismului

Acest ceai este special conceput pentru a ne scapa de toxine si a sustine mecanismele si functiile organismului asa cum ele au nevoie pentru ca totul sa fie la parametrii optimi.
Ingrediente: frunze de papadie, urzica, trei frati patati, cicoare, radacina de brusture, frunze de mesteacan, fructe de ienupar, flori de soc, fructe de frasin.
Acest ceai ne ofera posibilitatea sa eliminam toxinele pe cale naturala, atat prin diureza, cat si pe cale renala sau laxativa, perfect pentru un colon sanatos si pentru un organism gata sa faca fata oricarei provocari.
Este benefic chiar si pentru oameni obezi, oameni cu boli de piele, fapt prin care isi arata diversitatea si pluralitatea.
Trebuie turnat 1-2 lingurite de plante peste o cana cu apa fierbinte si sa se acoperit timp de 10-15 minute pentru efectul scontat.
Adultii trebuie sa consume 3-4 cani pe zi intre mese, iar copiii maxim 2 cani pe zi indiferent de perioada zilei.
Contraindicatii nu exista, fiind un compus 100% natural, iar prezenta ingredientului trei frati patati ar trebui sa ne duca cu gandul ca este un supliment alimentar si pentru oamenii alergici, o categorie aparte de persoane, care nu pot consuma orice produse si orice suplimente naturale.

Citeste si:  Ceai organism purificat
Articolul precedentCeai slabit Sveltaflor
Articolul următorCeai de slabit Alevia

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau