Review-uri – 🍏 Verzuliu.ro https://verzuliu.ro NOUTATI, Sanatate, Frumusete, Mamici, Retete! Viata verde. Fri, 03 Mar 2017 07:59:01 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.2.5 Ceai slabire Hypericum https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabire-hypericum/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabire-hypericum/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:56:54 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2377 Dupa cum spune si descrierea, este un ceai pentru slabit care are un efect rapid insa corelat si cu alte actiuni.
Ingrediente: crusin, volbura, papadie, urzica mare, salvie, soc, traista- ciobanului, frasin, musetel, cicoare, fenicul, sunatoare
Toate ingredientele in stransa legatura asigura in timp o sculptura ideala a corpului, insa producatorii sugereaza ca acest lucru sa se faca in stransa legatura cu dietele stricte sau sport, lucru care nu ar putea fi la indemana noastra mai ales daca timpul nu ne-o permite.
In plus are efecte diuretice si laxative, proprietati care iarasi nu ne favorizeaza in bunul mers al zilei mai ales daca avem multiple sarcini si activitati de facut, acest efecte cauzand de departe disconfort.
Avantajul insa acestui ceai este ca se poate prepara atat intern(infuzie), cat si extern(30 grame de plante intr-o cada cu apa), lucru care ne-ar putea relaxa si ne-ar putea purifica corpul, ceva rar intalnit la un ceai.
Nu ne este precizat daca exista contraindicatii si nici tara de provenienta, dar nici varsta minima de la care se poate consuma, lucru care ne-ar putea da ceva semne de intrebari.
In plus, prezenta musetelului relaxeaza organismul si slabeste functiile metabolice, iar acest lucru cu siguranta nu este in favoarea noastra mai ales pe timp de zi acolo unde avem nevoie de aporturi energetice mari si de foarte multa activitate.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabire-hypericum/feed/ 0
Ceai organism purificat https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-organism-purificat/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-organism-purificat/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:54:45 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2374 Dupa cum spune si descrierea, acesta este un ceai pentru eliminarea toxinelor si mentinerea adecvata a functiilor organismului.
Ingrediente: fructe de fenicul, rădăcină de brusture, frunze de rozmarin, flori de soc, sulfină, rădăcină de cicoare, păpădie, urzică, rădăcină de osul iepurelui frunze de senna.
Din descriere ni se precizeaza ca are un efect depurativ si detoxifiant, lucru care ajuta chiar si la eliminarea deseurilor din organism, ceea ce este foarte bine.
Se consuma 2-3 cani pe zi, iar femeile insarcinate sau cele care alapteaza nu au voie sa consume un astfel de ceai.
Majoritatea ingredientelor prezente in acest ceai sunt cunoscute pentru efectul lor purificator asupra organismului, dar si pentru reactivarea anumitor functii care poate nu erau la randamentul scontat.
Insa nu este precizata tara de provenienta si daca exista si alte efecte secundare pe care le poate avea acest produs, mai ales in cazul oamenilor care sufera de unele afectiuni.
Si in plus nu stim care este perioada ideala pentru a tine o cura cu acest ceai, nici acest lucru nefiind specificat.
Insa, un avantaj este ca il putem folosi si ca produs de dezintoxicare mai ales atunci cand am facut diverse excese de cafea, bautura sau alimente, lucru care este ideal pentru organism.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-organism-purificat/feed/ 0
Ceai slabit Sveltaflor https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-sveltaflor-2/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-sveltaflor-2/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:51:14 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2371 Un ceai pentru mentinerea greutatii corporale cu un ingredient foarte interesant(lavanda)
Alte ingrediente: frunze de senna, flori de muşeţel, flori de soc sulfină, flori de lavandă, mentă.
Ca si contraindicatii putem observa ca in randul copiilor poate aparea deshidratare si diaree.
Insa sa aruncam o privire asupra efectelor pe care le are acest ceai si vom vedea ca nu sunt unele tocmai placute.
In primul rand are efect diuretic si laxativ puternic, lucru care ne-ar putea creea ceva disconfort mai ales la locul de munca.
In al doilea rand ingredientele active din el favorizeaza actiunea sudorifica, deci transpiratia, iar acest lucru este un alt aspect nedorit atunci cand vine vorba de mentinerea greutatii noastre sau slabitului.
Dar nu ne este precizat nimic despre inhibarea senzatiei de satietate, un lucru pe care cu siguranta l-am dori pentru a nu mai lua in greutate.
Este mai degraba un ceai depurificator si nu un ceai care ne ajuta sa ne mentinem la greutatea dorita, capabil sa ne aduca pe culmile progresului.
Majoritatea ingredientelor au si un efect calmant, neactivand metabolismul la cotele lui cele mai ridicate, iar acest lucru cu siguranta nu ne-ar favoriza in aceasta lume in care rapiditatea vorbeste.
Nu am putut gasi nici detalii despre tara de provenienta, lucru care iarasi imi pune serioase intrebari in privinta achizitionarii sale.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-sveltaflor-2/feed/ 0
Ceai slabit Naturavit https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-naturavit/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-naturavit/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:48:38 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2368 Un ceai pentru slabit care vrea sa ne incante prin bogatia de extracte naturale.
Ingrediente: leustean, frunze de menta, varga de aur, sena, hibiscus, ceai negru, sena.
Aruncand o privire pe ingrediente putem spunem ca majoritatea au si un rol detoxifiant asupra organismului, insa prezenta ceaiului negru ar trebui sa ne puna ceva intrebari.
Acesta contine cofeina, iar consumarea sa pe timp de noapte nu ar fi astfel indicata.
In descriere, nu ne este precizata doza de cani pe zi pe care trebuie sa o bem sau numarul de luni cat tine o cura cu un astfel de ceai, lucru care ar trebui sa ne puna serioase intrebari.
In plus este precizat ca mentine greutatea corporala, dar odata intrerupta aceasta cura de cele mai multe ori ar putea exista efect Yoyo, acela de a ne ingrasa mai mult decat am slabit, lucru care iarasi este sub semnul intrebarii.
Din pacate nu am putut gasi nici efectele pe care le poate avea acesta in jurul procesului de slabire. Inhiba senzatia de satietate? Are efect laxativ?
Tara de provenienta nu ne este precizata, contraindicatii nu exista, alte aspecte care ar trebui sa le avem in vedere atunci cand vrem sa achizitionam un astfel de ceai.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-naturavit/feed/ 0
Ceai slabit cu lamaie https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-cu-lamaie/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-cu-lamaie/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:46:13 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2365 Acesta pare sa fie un ceai pentru slabit perfect pentru persoanele care au kilograme in plus, dar sa aruncam o privire asupra ingredientelor sale.
Ingrediente: Mere, hibiscus, frunze de senna, macese, soc, coaja de lamaie, acid citric, arome naturale.
Din compozitie ne putem da seama ca acidul citric si coaja de lamaie sunt ingredientele cele mai puternice care ne pot ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus si in corectarea comportamentului organismului de a mai asimila.
Acest ceai se prepara prin infuzare intr-o cana de apa fierbinte, insa nu ne este precizat care este doza ideala si cat dureaza o astfel de cura.
In plus, ca orice produs pentru slabit, dorim ca si senzatia de satietate sa se reduca pe cat posibil si nici acest lucru nu ne este precizat.
Nici tara de provenienta nu este precizata, iar ca eventuale contraindicatii producatorul nu ne sugereaza absolut nimic, lucru care ar trebui sa ne puna cateva semne de intrebari.
Un produs de slabit complet are grija sa iti regleze si aportul alimentar prin reducerea senzatiei de satietate, iar acest lucru ar trebui sa ne puna in garda inainte sa achizionam diverse compozitii dedicate slabitului si pe buna dreptate.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-cu-lamaie/feed/ 0
Ceai silueta perfecta 2 https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-silueta-perfecta-2/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-silueta-perfecta-2/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:43:52 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2362 Dupa cum putem observa din descriere, acest ceai este pentru slabit si pentru mentinerea unei greutati optime.
Ingrediente: flori de soc flori de hibiscus, fructe de aronia, scorţişoară, frunze de ceai verde, rădăcină de nalbă, ulei esenţial de lămâie, extract de guarana, extract de maté.
Anumite ingrediente precum extractul de guarana sau cel de mate sunt foarte recunoscute in lupta impotriva kilogramelor si diverse suplimente alimentare cu renume mondial au in compozitie aceste doua ingrediente si pana aici totul este in regula.
Semnul de intrebare apare in randul concentratiei fiecarui ingredient in parte, iar aceasta nu este precizata.
In plus ni se precizeaza ca acest ceai prezinta cofeina lucru care contrazice oarecum modul sau de folosire. Cofeina nu este indicata pe timp de seara, asa ca numarul de cani s-ar reduce la 2/zi.
Acest ceai se consuma 3 cani pe zi intre mese timp de 1-2 luni, lucru care ne face sa ne punem si o a doua intrebare.
In plus ni se precizeaza ca acest ceai prezinta cofeina lucru care contrazice oarecum modul sau de folosire. Cofeina nu este indicata pe timp de seara, asa ca numarul de cani s-ar reduce la doua/zi.
In randul contraindicatiilor nu am putut gasi nici macar un detaliu, lucru care m-ar face sa ma gandesc si la alte aspecte. Ajuta acest ceai la inhibarea senzatiei de satietate? Are si alte efecte?

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-silueta-perfecta-2/feed/ 0
Ceai cicoare https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-cicoare/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-cicoare/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:41:42 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2359 Acest ceai este pentru tratarea afectiunilor digestive si accelerarea procesului de digestie si ardere a grasimilor.
Ingrediente: lactucopicrină, lactucina, acid cicoric, taraxasterol, flavonozide, cumarine, compusi triterpenici, lactone sescviterpenice, substanţe minerale, inulină.
Cicoarea este recunoscuta de secole bune ca fiind eficienta in tratarea afectiunilor hepato-biliare si renale, iar pana aici totul este in regula.
Insa semnalul de alarma il trag celelalte incrediente, mai ales ca nu toate sunt naturale, ci sunt obtinute prin diverse compozitii chimice lucru care ne duce cu gandul la un medicament si nu la un remediu natural.
Dar atentia noastra ar trebui atintita si la efectele diuretice sau laxative pe care le are acest ceai, iar in descriere este precizat ca ambele sunt prezente.
Ca si mod de utilizare nu ne este precizat cum ar trebui sa consumam acest produs, precum si daca acesta prezinta efecte secundare pentru anumite categorii de oameni (alergici, care au suferit o operatie, femei insarcinate, copii, etc).
Pare sa fie mai degraba un produs care se utilizeaza mai degraba de oamenii care au afectiuni grave in zona glandelor anexe, dar fara indrumarea stricta a medicului un astfel de produs nu se poate consuma dupa ureche.
Nu am putut gasi nici detalii despre tara de fabricatie, lucru care ma face sa-mi pun serioase intrebari in privinta achizitionarii sale.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-cicoare/feed/ 0
Ceai de slabit Alevia https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-de-slabit-alevia/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-de-slabit-alevia/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:34:46 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2353 Dupa cum zice si descrierea, acest ceai este pentru slabit, dar si pentru detoxifiere sau revigorare.
Ingrediente : senna, ceai verde, flori de soc,papadie, menta, hibiscus.
Se recomanda curele de 3 luni cu cate 3-4 cani de ceai pe zi, iar inainte de consumare sa se lase 5-10 minute acoperite in apa clocotita.
Acest lucru ne face sa ne gandim la faptul ca nu putem avea mese regulate zilnic, mai ales daca dispunem de un job foarte solicitant, lucru care ne va permite sa mancam doar pe fuga.
Apoi, ingredientele nu conving, nefiind concentrate pentru slabit, ci mai degraba pentru detoxifiere sau revigorare.
In plus, producatorii sugereaza ca aceasta cura de slabit cu acest ceai se contureaza in jurul dietei si exercitiului fizic, dar de cele mai multe ori nu ne permitem luxul de a merge la sala sau a manca ceva dupa dicton, iar acest lucru ne va face cu siguranta sa ne reorientam.
Este un produs 100% natural fabricat in Romania,si nu este recomandat la copii sub 12 ani sau la mame care alapteaza.
De cele mai multe ori toti dorim rezultate imediate atunci cand vine vorba de slabit, iar acest ceai propune rezultate doar daca avem o dieta stricta si facem multa miscare lucru care ar trebui sa ne puna pe ganduri inainte sa il achizitionam.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-de-slabit-alevia/feed/ 0
Ceai purificarea organismului https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-purificarea-organismului/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-purificarea-organismului/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:33:02 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2350 Acest ceai este special conceput pentru a ne scapa de toxine si a sustine mecanismele si functiile organismului asa cum ele au nevoie pentru ca totul sa fie la parametrii optimi.
Ingrediente: frunze de papadie, urzica, trei frati patati, cicoare, radacina de brusture, frunze de mesteacan, fructe de ienupar, flori de soc, fructe de frasin.
Acest ceai ne ofera posibilitatea sa eliminam toxinele pe cale naturala, atat prin diureza, cat si pe cale renala sau laxativa, perfect pentru un colon sanatos si pentru un organism gata sa faca fata oricarei provocari.
Este benefic chiar si pentru oameni obezi, oameni cu boli de piele, fapt prin care isi arata diversitatea si pluralitatea.
Trebuie turnat 1-2 lingurite de plante peste o cana cu apa fierbinte si sa se acoperit timp de 10-15 minute pentru efectul scontat.
Adultii trebuie sa consume 3-4 cani pe zi intre mese, iar copiii maxim 2 cani pe zi indiferent de perioada zilei.
Contraindicatii nu exista, fiind un compus 100% natural, iar prezenta ingredientului trei frati patati ar trebui sa ne duca cu gandul ca este un supliment alimentar si pentru oamenii alergici, o categorie aparte de persoane, care nu pot consuma orice produse si orice suplimente naturale.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-purificarea-organismului/feed/ 0
Ceai slabit Sveltaflor https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-sveltaflor/ https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-sveltaflor/#respond Fri, 03 Mar 2017 21:30:31 +0000 https://verzuliu.ro/?p=2347 Acest ceai se vrea a fi cu precadere pentru slabit si tot ceea ce tine favorizarea conditiilor pentru a face asta.
Ingrediente: frunze de Senna, flori de musetel, flori de soc, sulfina, flori de lavanda, menta.
Acesta se consuma de doua ori pe zi, fara sa existe raport cu mesele, neindulcit, dar atunci cand vine vorba de achizitionarea sa ar trebui sa ne punem ceva intrebari.
In primul rand anumite ingrediente prezente in acest ceai provoaca efect laxativ, lucru care nu ar putea fi tocmai comod pentru organismul si confortul nostru.
In al doilea rand nu se cunosc contraindicatii, deci consultarea unui medic ar fi prioritara, dar de ce sa facem o risipa de timp si sa nu ne reorientam?
In plus, concentratia de ingrediente nu convinge, mai ales ca ni se spune ca se mareste secretia glandelor sudoripare lucru ce ne face sa mergem cu gandul la efort sustinut.
Nu toata lumea isi permite sa faca miscare timp indelungat intr-o saptamana, iar acest ceai pare sa aibe un efect lent asupra organismului uman, lucru care nu ar facilita rezultate sporite intr-o perioada scurta.
Dar are si anumite avantaje, cum ar fi cel de calmare, care este benefic mai ales pe timp de seara, datorita florilor de musetel prezente in compozitie.

]]>
https://verzuliu.ro/review-uri/ceai-slabit-sveltaflor/feed/ 0