Ceai slabit Sveltaflor

Acest ceai se vrea a fi cu precadere pentru slabit si tot ceea ce tine favorizarea conditiilor pentru a face asta.
Ingrediente: frunze de Senna, flori de musetel, flori de soc, sulfina, flori de lavanda, menta.
Acesta se consuma de doua ori pe zi, fara sa existe raport cu mesele, neindulcit, dar atunci cand vine vorba de achizitionarea sa ar trebui sa ne punem ceva intrebari.
In primul rand anumite ingrediente prezente in acest ceai provoaca efect laxativ, lucru care nu ar putea fi tocmai comod pentru organismul si confortul nostru.
In al doilea rand nu se cunosc contraindicatii, deci consultarea unui medic ar fi prioritara, dar de ce sa facem o risipa de timp si sa nu ne reorientam?
In plus, concentratia de ingrediente nu convinge, mai ales ca ni se spune ca se mareste secretia glandelor sudoripare lucru ce ne face sa mergem cu gandul la efort sustinut.
Nu toata lumea isi permite sa faca miscare timp indelungat intr-o saptamana, iar acest ceai pare sa aibe un efect lent asupra organismului uman, lucru care nu ar facilita rezultate sporite intr-o perioada scurta.
Dar are si anumite avantaje, cum ar fi cel de calmare, care este benefic mai ales pe timp de seara, datorita florilor de musetel prezente in compozitie.

Citeste si:  Ser pentru bust perfect Sexy Look
Articolul precedentCeai pentru slabit Adnatura
Articolul următorCeai purificarea organismului

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau