Dacă ați decis să țineți o cură de slăbire odată cu venirea primăverii însă nu vreți să o faceți pe termen lung, dieta indiană este alegerea ideală. În doar 7 zile această rețetă vă poate pune din nou în evidență frumusețea corporală.

Slăbiți repede și sigur, mâncând sănătos. Este vorba despre o dietă vegetariană, pe care dacă o urmați cu maximă strictețe reușiți să scăpați și de 7 kilograme într-o singură săptămână. Adoptați un stil de viață sănătos și faceți mișcare în fiecare zi.

Pentru ca această cură de slăbire să facă minuni trebuie să beți multă apă, și-anume cel puțin 10 pahare de apă pe zi și să evitați consumul de cafea și de alcool.
Multe femei cred că dacă se înfometează pot avea corpul mult visat. Acest lucru nu este deloc adevărat. Cele care refuză să se alimenteze corect nu fac altceva decât să își dezechilibreze organismul.

Citeste si:  Lasă-te inspirat de ploaie

Dieta indiană este o dietă echilibrată care va ajută să slăbiți în mod sănătos. Adoptați un regim alimentar sănătos și puteți slabi câte un kilogram în fiecare zi.
Este bine de știut că dieta indiană elimină toxinele din corp și topește grăsimea de pe abdomen. Această acționează în zonele cu probleme și va oferă energia de care aveți nevoie pe parcursul zilei.

Înainte de a ține dieta indiană trebuie să va înarmați cu multă voință și să respectați regulile impuse. Beți foarte multă apă pentru că aceasta ajută la digestie și nu consumați alcool pentru că acesta împiedică desfășurarea optimă a procesului natural de detoxificare.

Dar haideți să vedem ce include meniul pe zile în dieta indiană:

Ziua 1
Consumați numai fructe însă evitați strugurii, bananele și mango, pentru că au un aport mare de zahăr. Mâncați din abundență pepene roșu, portocale, mere, rodii și căpșuni.

Citeste si:  Cum puteți ameliora rapid durerea de spate cu ajutorul remediilor naturale?

Ziua 2
Consumați numai legume, fierte sau crude, optați mai mult pentru cele verzi. Mâncați doar un cartof fiert pentru că acesta va oferă suficienți carbohidrați pentru întreaga zi.

Ziua 3
Consumați legume și fructe din abundență întreaga zi însă eliminați cartofii.

Ziua 4
Consumați banane pe parcursul zilei, până la ora 6. Acestea reprezintă sursa de potasiu și sodiu necesară pentru organism. Beți 4 pahare de lapte, pentru aportul de calciu.

Ziua 5
Consumați maxim 6 roșii, varză și brânză de vaci și beți multă apă.

Ziua 6
Consumați varză, brânză de vaci și alte legume în special cele verzi, eliminând roșiile.

Ziua 7
Beți suc de fructe proaspete și mâncați o cană de orez brun sau alte legume.

Articolul precedentCum să aranjați în mod spectaculos florile în curte
Articolul următorCum puteți combate durerile de spate

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau