L-Carnitina 30cps Cosmopharm

Proprietatea de baza a L-Carantinei, un aminoacid responsabil de metabolismul lipidelor, este aceea de ardere si transformare a grasimilor si a tesutului adipos in energie, atat la nivelul celulelor musculare, cat si a miocardului. Produsul mai are in componenta sa gelatina (capsula), apa purificata, stearat de magneziu, mono si digliceride, difosfat de calciu anhidru si dioxid de siliciu coloidal.
Alte beneficii ale acestuia, recomandat a se administra asociat cu exercitii fizice sunt fortificarea aparatul cardiovascular, reducerea colesterolului, protejarea ficatului si a nervilor periferici, reducerea masei adipoase, cresterea performantelor fizice, cresterea masei musculare si a rezistentei la efort si reducerea febrei musculare.
Aceste comprimate produse in SUA si se administreaza servirea mesei.

Citeste si:  Ceai slabire Hypericum

In general suplimentele produse in SUa sunt mai puternice decat decele produse in Ue. Nu pot sa fiu sigur de calitatea produsului deoarece asa cum scrie pe poza acestuia. nu l-am testat, dar o spun din testele facute pe alte produse din SUA.
in alta ordine de idei, siti, L-Carnitina este produsa de organism dar in cantitati foarte mici. Administrand aceasta substanta nu facem decat sa fortam organismul sa dea mai mult randament.

RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedentAnanas la grătar cu mango şi piure de căpşune sau zmeură
Articolul următorCum poți scăpa de acnee prin 7 pași simpli
l-carnitina-30cps-cosmopharmAcest produs nu a fost testat de verzuliu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau